namizni tenisNamizni tenisNAMIZNI TENISpingpong pinkponk ping pong pink ponk

Članki s ključno besedo: Zala Veronik

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 11.02.2014 Komentarji so izklopljeni za Kvalifikacije za MOI: Pucar razblinil Jorgićeve olimpijske sanje; priložnost bo Hrastničan čakal kot 1. rezerva

Kvalifikacije za MOI: Pucar razblinil Jorgićeve olimpijske sanje; priložnost bo Hrastničan čakal kot 1. rezerva

V Hodoninu danes poteka še zadnji dan evropskih kontinentalnih kvalifikacij za 2. mladinske olimpijske igre. Zali Veronik je pot še drugič v dveh dneh prekrižala Vermaasova, Jorgić pa je imel tokrat srečo z žrebom in se uvrstil v finale razigravanja za mesto na MOI, žal pa je tam klonil proti 5. mladincu Evrope. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 10.02.2014 Komentarji so izklopljeni za Kvalifikacije za MOI: Jorgić in Veronikova izgubila, danes bodo znani 4 potniki v Nanjing

Kvalifikacije za MOI: Jorgić in Veronikova izgubila, danes bodo znani 4 potniki v Nanjing

Evropske kontinentalne kvalifikacije za avgustovske Mladinske olimpijske igre v Nanjingu bodo danes že dale prve štiri potnike na Kitajsko. V igri za vozovnico sta tudi Darko Jorgić in Zala Veronik. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 09.02.2014 Komentarji so izklopljeni za Kvalifikacije za MOI: Jorgić in Veronikova izpolnila cilje selektorja Urha

Kvalifikacije za MOI: Jorgić in Veronikova izpolnila cilje selektorja Urha

V Hodoninu so se ob 10. uri dopoldne začele evropske kontinentalne kvalifikacije za uvrstitev na Mladinske olimpijske igre v Nanjingu avgusta letos. Slovenijo tokrat zastopata Darko Jorgić in Zala Veronik, ki ju prvi dan tekmovanja čakata 2 tekmi v kvalifikacijski skupini. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 20.01.2014 2

Žibrat bo začel na Madžarskem, Jorgić in Veronikova v boju za olimpijsko vozovnico

Mednarodna namiznoteniška tekmovanja v letu 2014 se s kvalifikacijami za Mladinske olimpijske igre pričenjajo ta petek, naši igralci pa bodo v ringu prvič prihodnji teden, ko bo na vrsti prva postaja serije World Tour. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 12.01.2014 Komentarji so izklopljeni za Ekipna državna naslova pri mladincih odhajata v Novo mesto in na Ravne na Koroškem!

Ekipna državna naslova pri mladincih odhajata v Novo mesto in na Ravne na Koroškem!

V telovadnici OŠ Muta se je ta vikend odvilo Ekipno državno prvenstvo Republike Slovenije za mladince in mladinke. Letošnja naslova so osvojili mladinci NTK Krka in mladinke NTK Fužinar Interdiskont. Read more »

Državna tekmovanja, Državna tekmovanja, Tekmovanja NTZS, Vse novice
T.S., 01.12.2013 Komentarji so izklopljeni za Levičarsko prevlado Zale Veronik, Matije Novela in Katarine Stražar nekoliko skazil le Ludvik Peršolja

Levičarsko prevlado Zale Veronik, Matije Novela in Katarine Stražar nekoliko skazil le Ludvik Peršolja

Na notranjskem koncu Slovenije se je danes zbralo kar 117 mladih in nekoliko manj mladih igralcev namiznega tenisa, ki so se pomerili na dvojnem sporedu republiških tekmovanj pod okriljem NTZS. Izmed štirih zmagovalcev, so kar trije levičarji. Read more »

Državna tekmovanja, Tekmovanja NTZS, Vse novice
T.S., 15.09.2013 Komentarji so izklopljeni za Turnir presenečenj na Ravnah na Koroškem dobil Matic Slodej

Turnir presenečenj na Ravnah na Koroškem dobil Matic Slodej

V Ravnah na Koroškem je bil danes odigran 1. OT RS za člane in članice, ki je postregel s senzacionalnim razpletom in mnogimi presenečenji. Na koncu sta za veselje koroških privržencev namiznega tenisa poskrbela Matic Slodej in Zala Veronik. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 12.09.2013 Komentarji so izklopljeni za Dvojčici Veronik v Varaždinu do brona v konkurenci dvojic!

Dvojčici Veronik v Varaždinu do brona v konkurenci dvojic!

V Varaždinu so se danes zaključili boji v konkurencah posameznikov in dvojic pri mladincih in mladinkah. V naši reprezentanci sta navdušili Zala in Nika Veronik, ki sta v igri parov osvojili 3. mesto. Read more »

Darko Jorgić in Zala Veronik zmagovalca 1. OT za mladince

Dan po začetku 1. SNTL za moške, je Tržič gostil 1. OT RS za mladince in mladinke. Končne zmage sta se veselila Darko Jorgić in Zala Veronik. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 19.07.2013 2

Jorgić v mešanih dvojicah do nove medalje, jutri v ringu kar 6 naših igralcev!

Drugi tekmovalni petek v Ostravi je Sloveniji prinesel novo kolajno, nekaj odličnih nastopov naših rezultatov in povsem za konec dneva še senzacionalno zmago dvojčic Veronik v konkurenci dvojic. Do sobote se je prebilo kar 6 naših igralcev, kar je ekipno gledano zelo lep uspeh! Read more »

Vse novice, World Tour
T.S., 07.06.2013 Komentarji so izklopljeni za Zala Veronik ugnala Matejo Jeger, kljub temu pa vsi naši znova obstali v kvalifikacijah

Zala Veronik ugnala Matejo Jeger, kljub temu pa vsi naši znova obstali v kvalifikacijah

Drugi dan tekmovanja na turnirju serije World Tour v Zagrebu, so bili dopoldne in v začetku popoldneva odigrani še kvalifikacijski dvoboji v konkurenci mlajših članov. Naši so sicer zabeležili nekaj lepih posamičnih zmag, preboj v finalni del pa ni uspel nikomur. Naslednja postaja Mediteranske igre. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 05.05.2013 Komentarji so izklopljeni za V Cirkovcah slavje Logatčanov

V Cirkovcah slavje Logatčanov

Danes je potekal 2. Top Republike Slovenije za mladince v letošnji sezoni. V najkvalitetnejši skupini sta do zmage prišla Deni Kožul in Nina Zupančič iz Logatca. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 04.05.2013 Komentarji so izklopljeni za Ligaški državni prvaki najboljši tudi na Pokalu!

Ligaški državni prvaki najboljši tudi na Pokalu!

Pokalno tekmovanje Slovenije se je danes s finalnim turnirjem četverice zaključilo v Ravnah na Koroškem, kjer smo bili znova priča prikazu premoči domačink in igralcev iz Puconcev, kjer je poškodovanega Dominika Škrabana zamenjal dvakratni posamezni članski državni prvak v samostojni Sloveniji. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 29.04.2013 1

Epilog z Otočca: Spoštujmo tisto, kar imamo

Naše reprezentanke so pretekli vikend na Otočcu prišle do super zmage, s katero so si zagotovile mesto v 2. diviziji na ekipnem delu Evropskega prvenstva ter se tako znašle v istem kakovostnem rangu kot naši fantje. Skozi celoten vikend je nastope in priprave naših deklet spremljala tudi naša ekipa in v duhu tega je nastal sledeči prispevek. Read more »

Svetovna prvenstva, Vse novice
T.S., 17.04.2013 Komentarji so izklopljeni za Kitajci izbrali dokončno ekipo za SP, olimpijski prvak iz leta 2004 ostaja doma

Kitajci izbrali dokončno ekipo za SP, olimpijski prvak iz leta 2004 ostaja doma

Včeraj je ITTF na svoji spletni strani objavil končni seznam nastopajočih na letošnjem Svetovnem prvenstvu v Parizu, ki bo potekal med 13. in 20. majem v dvorani Bercy. Dokončno podobo je dobila tudi naša odprava, bolj zanimiv pa je bil pogled na tabore favoritov. Read more »

Preskoči na orodno vrstico