namizni tenisNamizni tenisNAMIZNI TENISpingpong pinkponk ping pong pink ponk

Članki s ključno besedo: Nina Zupančič

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 04.10.2013 Komentarji so izklopljeni za Suverena zmaga Slovenk proti Bolgariji dovolj za obstanek

Suverena zmaga Slovenk proti Bolgariji dovolj za obstanek

Prvi dan evropskega prvenstva v Schwechatu se je začel z dopoldansko zmago naših reprezentantk proti Bolgariji. Jutri bosta v ognju obe naši ekipi – dekleta čaka sosedski obračun s Hrvaško. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 03.10.2013 Komentarji so izklopljeni za Dekleta bodo jutri proti Bolgariji lovila zmago za lažje nadaljevanje prvenstva

Dekleta bodo jutri proti Bolgariji lovila zmago za lažje nadaljevanje prvenstva

Jutri se v sosednji Avstriji z boji v ekipnem delu tekmovanja pričenja evropsko prvenstvo v namiznem tenisu za člane. Naša dekleta bodo v ring stopila že ob 10h dopoldne, ko jih čaka izredno pomembna tekma z Bolgarijo. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 18.07.2013 1

Jorgić v mešanih dvojicah že v osmini finala, jutri na sporedu znova pester dan

Za nami je morda celo najbolj naporen dan za našo reprezentanco na letošnjem 56. Evropskem prvenstvu za mladino v Ostravi. Na 32 tekmah so naši mladi reprezentanti zabeležili kar nekaj lepih zmag, v konkurenci kadetskih mešanih dvojic pa si je Darko Jorgić že zagotovil osmino finala. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 17.07.2013 Komentarji so izklopljeni za Po uspešni kvalifikacijski sredi nas jutri čaka maratonski spored

Po uspešni kvalifikacijski sredi nas jutri čaka maratonski spored

Po včerajšnjem koncu ekipnega dela tekmovanja, ki je s srebrno kolajno okitil našo kadetsko reprezentanco, so se danes v Dvorani Sareza pričeli še dvoboji v konkurencah posameznikov in mešanih dvojic. Naši predstavniki so bili v predkrogu uspešni, 1. krog pa je že prinesel nekaj porazov. Jutri nas čaka naporen dan. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 12.07.2013 2

Sanjski prvi dan za našo odpravo kronan z zgodovinsko zmago kadetov proti Franciji

Za nami je prvi dan 56. Evropskega prvenstva za mladino v Ostravi – in to kakšen! Na osmih tekmah so naše ekipe zabeležile kar sedem zmag, za krono pa je poskrbela kadetska ekipa, ki je na krilih izjemnega Darka Jorgića premagala branilce naslova in 1. nosilce turnirja Francoze. Read more »
Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 05.05.2013 Komentarji so izklopljeni za V Cirkovcah slavje Logatčanov

V Cirkovcah slavje Logatčanov

Danes je potekal 2. Top Republike Slovenije za mladince v letošnji sezoni. V najkvalitetnejši skupini sta do zmage prišla Deni Kožul in Nina Zupančič iz Logatca. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 29.04.2013 1

Epilog z Otočca: Spoštujmo tisto, kar imamo

Naše reprezentanke so pretekli vikend na Otočcu prišle do super zmage, s katero so si zagotovile mesto v 2. diviziji na ekipnem delu Evropskega prvenstva ter se tako znašle v istem kakovostnem rangu kot naši fantje. Skozi celoten vikend je nastope in priprave naših deklet spremljala tudi naša ekipa in v duhu tega je nastal sledeči prispevek. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 14.04.2013 Komentarji so izklopljeni za Za slovo od mladincev Peršolja v Logatcu do treh naslovov; Zala Veronik kronala odlično sezono

Za slovo od mladincev Peršolja v Logatcu do treh naslovov; Zala Veronik kronala odlično sezono

Na prekrasno sončno nedeljo se je v Logatcu zaključilo izjemno lepo organizirano 22. Državno prvenstvo za mladince. Junak tekmovanja je postal Ludvik Peršolja, ki je osvojil 3 zlata odličja, pri mladinkah pa je glavno krono vzela Zala Veronik, ki je v finalu preprečila trojček domačinke Nine Zupančič. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 13.04.2013 Komentarji so izklopljeni za Peršolja in Zupančič za ogrevanje do zmage v konkurenci mešanih dvojic

Peršolja in Zupančič za ogrevanje do zmage v konkurenci mešanih dvojic

V Logatcu se je danes začelo 22. Državno prvenstvo Republike Slovenije za mladince in mladinke. Tudi tokrat smo v soboto dobili državna prvaka v konkurenci mešanih dvojic ter finaliste v konkurenci dvojic. Posamezno tekmovanje se jutri nadaljuje z osmino finala. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 24.03.2013 Komentarji so izklopljeni za Peršolja in Zupančičeva potrdila status najboljših mlajših članov

Peršolja in Zupančičeva potrdila status najboljših mlajših članov

V nedeljo so se mlajšim kadetom v dvorani Srednje administrativne šole Ljubljana pridružili še mlajši člani, ki so se borili za državne naslove v konkurenci posameznikov in dvojic. Naslova pri posameznikih sta osvojila Ludvik Peršolja in Nina Zupančič. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 28.02.2013 Komentarji so izklopljeni za Zupančičeva v četrtfinalu nemočna, dober vtis ostaja

Zupančičeva v četrtfinalu nemočna, dober vtis ostaja

S porazom Nine Zupančič so naši mladinci danes zaključili s tekmami v konkurenci posameznikov in dvojic. Nina je bila v četrtfinalu proti Hongkongčanki nemočna, kljub temu pa bo Lignano zapustila z dvignjeno glavo. Jutri se bodo mladincem v ekipnih bojih pridružili še kadeti. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 14.02.2013 Komentarji so izklopljeni za Zupančičeva v Hodoninu med 8 v konkurenci dvojic

Zupančičeva v Hodoninu med 8 v konkurenci dvojic

V Hodoninu so se danes zaključili boji v posamezni konkurenci in v konkurenci dvojic za mladince in mladinke. Nina Zupančič je v paru z bosansko predstavnico prišla vse do četrtfinala, kjer sta bili za ‘naš’ par usodni Rusinji. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 13.02.2013 Komentarji so izklopljeni za MP Češke: Z mladinci se je poigrala sreča

MP Češke: Z mladinci se je poigrala sreča

V Hodoninu se je začelo izjemno močno Mednarodno prvenstvo Češke za kadete in mladince. Prvi so bili na sporedu mladinci, ki so danes začeli s kvalifikacijskimi boji v konkurenci posameznikov in posameznic ter s prvimi obračunu dvojic. V finalni del se je uvrstila zgolj Nina Zupančič. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 16.12.2012 Komentarji so izklopljeni za Slatinšek v Logatcu do suverene zmage

Slatinšek v Logatcu do suverene zmage

Na 2. Odprtem turnirju Republike Slovenije za člane in članice v sezoni 2012/2013 sta v Logatcu slavila Uroš Slatinšek in domačinka Nina Zupančič. Read more »

Preskoči na orodno vrstico