Video: Princ William in Kate igrala namizni tenis, Pippa na dvoboj izzvala londonskega župana

T.S., 05.04.2013
Razno, Vse novice

Včeraj sta Princ William in njegova žena Kate Middleton obiskala namiznoteniški klub v Angliji in tam tudi pokazala svoje namiznoteniške veščine. Kate jih je sicer prikazala že v preteklosti, njena sestra Pippa pa je na namiznoteniški dvoboj izzvala londonskega župana Borisa Johnsona.

Princ William in Kate sta prijela za namiznoteniški lopar

Namizni tenis ne pozna meja. To sta včeraj dokazala angleški prestolonaslednik Princ William in trenutno najbolj slavna nosečnica, njegova žena Kate Middleton, ko sta obiskala namiznoteniški klub TTC Drumchapel. Med obiskom je športna Kate nepričakovano vprašala, če lahko njej in Williamu priskrbijo loparja, da odigrata nekaj točk. Prisotni igralci so jima seveda loparja ponudili, kasneje pa sta se predstavnikoma modre krvi za mizo pridružila še dva lokalna igralca in z njima izmenjala nekaj prijateljskih točk. Kako sta se William in Kate znašla, si oglejte v spodnjem videu.

Izzivalna Pippa tokrat nad londonskega župana

Poleg obiska Williama in Kate pa se je včeraj v britanskih medijih znašla tudi novica o tem, da je mlajša sestra Kate, Pippa Middleton na dvoboj namiznega tenisa izzvala londonskega župana Borisa Johnsona. Na britanskem otočju sicer družini Johnson in Middleton veljata za izjemno tekmovalni in uspešni, Pippa pa želi z namiznoteniškim dvobojem Johnsonu dokazati, da so Middletoni pač boljši.

Londonski župan je Pippin izziv nemudoma sprejel, kraj in čas dogodka pa še nista znana. Po poročanju, naj bi bila Pippa zelo solidna igralka in se Johnsona ne boji.

Pippa (levo) je sicer velika pristašica tenisa in je lani obiskala turnirja za Grand Slam v Wimbledonu in New Yorku.

Pippa (levo) je sicer velika pristašica tenisa in je lani obiskala turnirja za Grand Slam v Wimbledonu in New Yorku.