NTZS podaljšala sodelovanje s Tibharjem

T.S., 29.08.2017
Razno, Vse novice

Največji evropski ponudnik namiznoteniške opreme in zvesti opremljevalec slovenske reprezentance nemški TIBHAR ter Namiznoteniška zveza Slovenije sta se dogovorila za novo štiriletno sodelovanje.

Predsednik NTZS mag. Marjan Hribar ter legendarni lastnik družinskega podjetja TIBHAR Erwin Berg sta ob navzočnosti najboljšega slovenskega igralca ter kapetana bundesligaša 1. FC Saarbruckna Bojana Tokića podpisala novo štiriletno pogodbo o sodelovanju.  Le-ta prinaša številne nove ugodnosti za NTZS, saj bo TIBHAR v novem obdobju ne le opremljevalec reprezentanc temveč tudi uradni sponzor NT olimpijskega centra na Oočcu, ki po novem tudi nosi njegovo ime. V ta namen bo dvorana na Otočcu bogatejša za 12 novih miz in ringov, Tibhar bo zagotovil 11.000 žogic letno ter finančno podprl delovanje v višini 2.000 EUR letno. Predvidene so tudi denarne nagrade v primeru osvojitev medalj na največjih tekmovanjih npr. Evropskem prvenstvu.

Erwin Berg: “Slovenija je v zadnjih letih kljub postala evropska namiznoteniška velesila in je vzor številnim drugim državam v regiji. Firma TIBHAR je ponosna na vaše igralke in igralce na čelu z našim kapetanom Bojanom Tokićem ter mladima Jorgičem in Kožulom. TIbhar bo tudi v bodoče individualno sponzoriral mlade igralke in igralce in jih na ta način pomagal pri njihovem razvoju. Trenerjem in vodstvu NTZS čestitam za vse uspehe!”

Marjan Hribar: “Iskrena hvala za vso podporo, ki jo TIBHAR namenja razvoju namiznega tenisa v Sloveniji. Naše igralke in igralci potrebujejo najboljšo opremo in veseli smo, da nas pri tem podpira največji evropski proizvajalec. Nova kolekcija reprezentančnih dresov v tipičnih slovenskih barvah bo še dodatno okrepila našo prepoznavnost. TIBHAR NT olimpijski center pa bo v naslednjih mesecih s številnimi dogodki osrednje prizorišče namiznega tenisa v Evropi. Nova pogodba nam bo omogočala nadaljnji razvoj in nam hkrati pomeni priznanje, da smo na pravi poti.”