Namizni tenis za vse!

T.S., 12.11.2012
Razno, Vse novice

Namiznoteniška zveza Slovenije, v sodelovanju s svojimi partnerji, s projektom NAMIZNI TENIS ZA VSE želi učenkam, učencem, športnim pedagogom, organizacijam, klubom in ostalim ljubiteljem športa in zdravega življenja omogočiti kvalitetno udejstvovanje v športu.

Namiznoteniška zveza Slovenije, v sodelovanju s svojimi partnerji, s projektom NAMIZNI TENIS ZA VSE želi učenkam, učencem, športnim pedagogom, organizacijam, klubom in ostalim ljubiteljem športa in zdravega življenja omogočiti kvalitetno udejstvovanje v športu. Ker pa vemo, da so možnosti posameznih šol, organizacij, klubov omejene, še posebej v tehničnih pogojih pri izvajanju športnih dejavnosti, smo skupaj s partnerjem TIBHAR pripravili posebno ponudbo za nakup opreme za namizni tenis.

Ponudba
Projekt NT za vse
Naročilnica

Ponudba je v celotni neprofitna in narejena izključno z namenom, da posamezne šole, organizacije, klube itd. opremimo s kvalitetno opremo, ki bo nudila uporabnikom možnost spoznavanja in igranja namiznega tenisa. Cene so do 40% nižje kot v maloprodaji, zato je to edinstvena priložnost za nakup opreme.

V prilogi preverite posamezne pakete, ki so prilagojeni posameznim potencialnim naročnikom. Rok za oddajo naročila je 14.12.2012.

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila se obrnite na pisarno NTZS: info@ntzs.si.