namizni tenisNamizni tenisNAMIZNI TENISpingpong pinkponk ping pong pink ponk

Rekreativci

Rekreativci, Vse novice
T.S., 14.10.2017 Komentarji so izklopljeni za V Ljubljani potekal XXII. memorialni turnir Veteran

V Ljubljani potekal XXII. memorialni turnir Veteran

V soboto, 7.10.2017, je v športni dvorani KRIM Galjevica v Ljubljani-Rudnik, potekal XXII. memorialni namiznoteniški turnir »VETERAN« in XII. memorialni turnir Andreja Kastelica – Sove za veterane in rekreativce. Read more »

Državna tekmovanja, Državna tekmovanja, Rekreativci, Vse novice
T.S., 12.06.2017 Komentarji so izklopljeni za Masters 2017: V kraljevski konkurenci najboljša Darko Jorgić in Ana Tofant

Masters 2017: V kraljevski konkurenci najboljša Darko Jorgić in Ana Tofant

Radlje ob Dravi so v nedeljo, 11. junija, gostile zadnji turnir pod okriljem NTZS v sezoni 2016/2017. Na zaključnem Mastersu so se za kolajne, mesto na lestvici in v primeru članov tudi za kos denarne pogače, udarili najboljši igralci letošnje sezone. Read more »

Rekreativci, Vse novice
T.S., 08.06.2017 Komentarji so izklopljeni za 1. Namiznoteniški turnir STIČNA OPEN 2017

1. Namiznoteniški turnir STIČNA OPEN 2017

V soboto, 3. junija, 2017 je Športno društvo Stična organiziralo 1. Namiznoteniški turnir STIČNA OPEN 2017 za rekreativce, ki je potekal v Športni dvorani Osnovne šole Stična v Ivančni Gorici. Read more »

Rekreativci, Vse novice
T.S., 31.05.2017 Komentarji so izklopljeni za Srečanje Ljubljana – Zagreb dobili gostje

Srečanje Ljubljana – Zagreb dobili gostje

V soboto, 27.5.2017, je v mali dvorani Krim Galjevica v Ljubljani potekalo 39. tradicionalno srečanje mest Ljubljane in Zagreba v namiznem tenisu. Igrali so v kategorijah : trije moški do 50 let, trije moški od 50 do 70 let ; trije moški nad 70 let in tri ženske. Read more »

Rekreativci, Vse novice
T.S., 27.04.2017 Komentarji so izklopljeni za Državno prvenstvo v namiznem tenisu za veterane in veteranke

Državno prvenstvo v namiznem tenisu za veterane in veteranke

V soboto, 22. aprila 2017, sta ŠRZ Rdeča dvorana in NTK Tempo Velenje organizirala Državno prvenstvo v namiznem tenisu za veterane in veteranke. Turnirja se je udeležilo sto triinpetdeset tekmovalcev iz celotne Slovenije. Tekmovanje namiznoteniških veteranov je prineslo obilo zanimivih in zagrizenih dvobojev in še enkrat več dokazalo, da lahko “ping – pong” uspešno igrajo tudi ljudje, ki niso več najmlajši. Read more »

Rekreativci, Vse novice
T.S., 12.02.2017 Komentarji so izklopljeni za Množična udeležba na 18. Menihovem memorialu v namiznem tenisu

Množična udeležba na 18. Menihovem memorialu v namiznem tenisu

Sončna sobota je na letošnji 18. Menihov memorial privabila številne tekmovalce. Tokrat prilagamo razmišljanje udeleženca turnirja, ki pove vse, zapisal pa je takole. Read more »

Rekreativci, Vse novice
T.S., 03.02.2017 Komentarji so izklopljeni za 17. Cenetov memorial

17. Cenetov memorial

TVD Partizan Velike Lašče je 28. januarja izvedel tradicionalni 17. Cenetov memorial, mednarodni turnir v namiznem tenisu za veterane in rekreativce. Na celodnevno tekmovanje se je prijavilo več skoraj sedemdeset igralk in igralcev. Žal je gripa nekaterim stalnim tekmovalcem onemogočila udejstvovanje na memorialu. Read more »

Rekreativci, Vse novice
T.S., 20.12.2016 Komentarji so izklopljeni za 5. odprto prvenstvo Savinjske doline v namiznem tenisu tudi z mednarodno zasedbo

5. odprto prvenstvo Savinjske doline v namiznem tenisu tudi z mednarodno zasedbo

Letošnje odprto prvenstvo Savinjske doline smo organizirali že peto leto zapored. Turnir se pretežno izvaja konec meseca novembra ali v začetku oz. sredini decembra tekočega leta. Letošnji se je izvajal na dan dogodka v mali telovadnici na Osnovni šoli Prebold. Read more »

Rekreativci, Vse novice
T.S., 27.10.2016 Komentarji so izklopljeni za Dnevi namiznega tenisa v Ljutomeru: 1. Turnir za jakostno lestvico RS

Dnevi namiznega tenisa v Ljutomeru: 1. Turnir za jakostno lestvico RS

Dne 15.10.2016 se je začela serija turnirjev za Jakostno lestvico Republike Slovenije za rekreativne igralce in veterane. Na 1. Turnirju za jakostno lestvico RS se je zbralo 81 igralcev in igralk iz cele Slovenije ter se pomerilo v devetih starostnih skupinah ter v štirih jakostnih skupina v igri dvojic. Turnir je potekal v Ljutomeru v novi dvorani ŠIC na 16 mizah. Organizator je poskrbel za prigrizek in kostanje, kateri so se pekli ob dvorani ter s tem še samo popestril sam turnir. Read more »

Rekreativci, Vse novice
T.S., 13.09.2016 Komentarji so izklopljeni za Pokal Julijskih Alp

Pokal Julijskih Alp

V soboto 10.09.2016 je pod okriljem Namiznoteniškega kluba Jesenice potekal 2. Mednarodni turnir, Pokal Julijskih Alp. Tekmovanje, ki je namenjeno druženju Slovencev vseh treh dežel, pri čemer je največji namen združevanja slovensko govorečih ljudi na vseh treh straneh Julijskih Alp, je tudi to leto požel veliko zadovoljstva. Tekmovalo je 10 ekip in sicer tri iz Avstrijske Koroške in sedem iz Slovenije. Read more »

Rekreativci, Vse novice
T.S., 29.05.2016 Komentarji so izklopljeni za Bojan Pavič bronast na svetovnem veteranskem prvenstvu!

Bojan Pavič bronast na svetovnem veteranskem prvenstvu!

Več kot 4500 igralcev iz celega sveta se je v španskem letoviškem mestu Alicante med 23. in 29. majem potilo na Svetovnem veteranskem prvenstvu, med njimi tudi 16 Slovencev. Read more »

Rekreativci, Vse novice
T.S., 20.05.2016 Komentarji so izklopljeni za 9. tradicionalni turnir v namiznem tenisu v Trbovljah

9. tradicionalni turnir v namiznem tenisu v Trbovljah

V soboto je v športni dvorani OŠ Trbovlje potekal že 9. tradicionalni turnir v namiznem tenisu. Turnir je potekal v sproščenem vzdušju brez pretirane tekmovalnosti, tako da so se fantje in dekleta pri preizkušanju svojega namiznoteniška znanja veselili vsake dolge in atraktivne točke. Read more »

Rekreativci, Vse novice
T.S., 26.04.2016 Komentarji so izklopljeni za Državno prvenstvo za veterane in rekreativce

Državno prvenstvo za veterane in rekreativce

Za Državno prvenstvo, katerega so ob 50. obletnici NTK Sobota dobili v zahtevno organizacijo,  je bilo prijavljenih 101 tekmovalcev in tekmovalk. Po treh odjavah se je potegovalo za državne naslove v različnih starostnih posamičnih kategorijah, dvojicah moški in ženske ter mešanih parih 98 veteranov in veterank iz cele Slovenije. Read more »

Rekreativci, Vse novice
T.S., 04.04.2016 Komentarji so izklopljeni za Odprto prvenstvo Kamnika z mednarodno zasedbo

Odprto prvenstvo Kamnika z mednarodno zasedbo

Najlepši turnir doslej v občini Kamnik je potekal v nedeljo 20.3.2016. Odprto prvenstvo je z udeležbo igralcev iz Črne Gore, Makedonije in Srbije dobilo dodano vrednost. Read more »

Rekreativci, Vse novice
T.S., 22.02.2016 Komentarji so izklopljeni za 17. Menihov memorialni turnir v namiznem tenisu

17. Menihov memorialni turnir v namiznem tenisu

Namiznoteniški klub SPIN Šoštanj, je v soboto, 13. februarja 2016, v Topolšici organiziral že 17. MENIHOV SPOMINSKI TURNIR v namiznem tenisu, z mednarodno udeležbo. Read more »

Preskoči na orodno vrstico