namizni tenisNamizni tenisNAMIZNI TENISpingpong pinkponk ping pong pink ponk

Vse novice

Bundesliga, Vse novice
T.S., 16.10.2017 Komentarji so izklopljeni za Kljub novemu skalpu Jorgića Bad Königshofen še vedno brez zmage

Kljub novemu skalpu Jorgića Bad Königshofen še vedno brez zmage

Včeraj je bil na sporedu 4. krog elitne namiznoteniške Bundeslige. Aktivna sta bila tako Bojan Tokić kot Darko Jorgić, ki sta oba dobila svoji tekmi, njuni ekipi pa sta bili deležni drugačne usode. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 15.10.2017 Komentarji so izklopljeni za Rok Trtnik in Lea Paulin najboljša v Cerknici

Rok Trtnik in Lea Paulin najboljša v Cerknici

V Cerknici je v nedeljo, 15. oktobra, pod vodstvom PPK Rakek potekal 1. OT RS za mladince in mladinke v novi sezoni 2017/18. Na najvišji stopnički sta stala mlada reprezentanta Rok Trtnik (NTS Mengeš) in Lea Paulin (NTK Arrigoni). Read more »

SNTL, Vse novice
T.S., 15.10.2017 Komentarji so izklopljeni za SNTL: Tudi v 2. krogu lahko delo za favorite

SNTL: Tudi v 2. krogu lahko delo za favorite

Že po drugem krogu 1. SNTL za moške in ženske ostajajo neporažene le še štiri ekipe, ki imajo največje možnosti za uvrstitev v končnico prvenstva. Read more »

Razno, Vse novice
T.S., 14.10.2017 Komentarji so izklopljeni za V Italiji dvakrat donela Zdravljica, junak Luka Trtnik

V Italiji dvakrat donela Zdravljica, junak Luka Trtnik

Uvodni dan tekmovanj na 4. evropskih paraigrah mladih v Genovi je v slovenski 12-članski odpravi najbolj navdušil namiznotenisač Luka Trtnik. V posamični konkurenci, združeni sta bili kategoriji 6 in 7, je prepričljivo osvojil zlato kolajno! V finalu je ugnal še Slovaka Tomasa Vlacha (3:0 v nizih), v Italiji je zadonela Zdravljica. Read more »

Rekreativci, Vse novice
T.S., 14.10.2017 Komentarji so izklopljeni za V Ljubljani potekal XXII. memorialni turnir Veteran

V Ljubljani potekal XXII. memorialni turnir Veteran

V soboto, 7.10.2017, je v športni dvorani KRIM Galjevica v Ljubljani-Rudnik, potekal XXII. memorialni namiznoteniški turnir »VETERAN« in XII. memorialni turnir Andreja Kastelica – Sove za veterane in rekreativce. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 09.10.2017 Komentarji so izklopljeni za Na uvodu sezone zmaga za Kožula in Stražarjevo

Na uvodu sezone zmaga za Kožula in Stražarjevo

Mengeš je v nedeljo, 9. oktobra, gostil sploh prvi republiški turnir v novi sezoni 2017/18. Navadno se najboljši igralci na domačih tleh udarijo že v septembru, a je tokrat ekipno evropsko premešalo koledar in na začetek domače sezone smo morali čakati nenavadno dolgo. Read more »

SNTL, Vse novice
T.S., 08.10.2017 Komentarji so izklopljeni za SNTL: Za začetek prve lige dva trilerja in zmage favoritov

SNTL: Za začetek prve lige dva trilerja in zmage favoritov

V soboto, 7. oktobra, se je pričela nova sezona Slovenske namiznoteniške lige (SNTL), ki bo letos nekoliko drugačna, saj bo pri ženskah potekalo samo tekmovanje v okviru 1. SNTL. Read more »

Vse novice, World Tour
T.S., 08.10.2017 Komentarji so izklopljeni za WT Poljske: Jorgić odličen med posamezniki, Galičeva v konkurenci dvojic

WT Poljske: Jorgić odličen med posamezniki, Galičeva v konkurenci dvojic

V poljskem mestu Czestochowa se danes zaključuje turnir serije ITTF World Tour, kjer sta nastopala tudi dva naša reprezentanta Darko Jorgić in Alex Galič. Hrastničan je v konkurenci do 21 let prišel med 8 najboljših, medtem ko je Alex v konkurenci dvojic osvojila končno 3. – 4. mesto. Read more »

Vse novice
T.S., 08.10.2017 Komentarji so izklopljeni za Marjan Hribar v boj tudi za vodstveni položaj ETTU

Marjan Hribar v boj tudi za vodstveni položaj ETTU

Na srečanju z ministrico za izobraževanje, znanost in šport dr. Majo Makovec Brenčič, se je mag. Marjan Hribar zahvalil resornemu ministrstvu za vso pomoč pri razvoju namiznega tenisa v Sloveniji. Hkrati je glede na podporo mnogih držav najavil tudi kandidaturo za mesto predsednika Evropske namiznoteniske zveze. Read more »

Vse novice
T.S., 07.10.2017 Komentarji so izklopljeni za Marjanu Hribarju tretji mandat predsednika NTZS

Marjanu Hribarju tretji mandat predsednika NTZS

Včeraj je na redni 46. skupščini mag. Marjan Hribar prejel tesno, a zadostno večino za nadaljnje vodenje NTZS. Na njegov predlog je skupščina sprejela sklep o oblikovanju širšega IO NTZS, v katerem bodo poleg njega tudi predstavniki obeh list, vključno z Bilijano Todorović, s katero bosta skupaj pooblaščena za vodenje zveze. Na NTZS ocenjujemo, da je to v času, ko slovenski namizni tenis dosega vrhunske rezultate, najboljša popotnica za nadaljni razvoj.

Člani, Mladi, Vse novice
T.S., 01.10.2017 Komentarji so izklopljeni za Na 27. Kajuhovem turnirju znova zmagoslavje državnih reprezentantov

Na 27. Kajuhovem turnirju znova zmagoslavje državnih reprezentantov

27. Kajuhov turnir v Športnem parku Kodeljevo je v soboto in nedeljo, 30. septembra in 1. oktobra, v Ljubljano privabil 202 igralca. V konkurencah ekipno in posamično so se znova najbolj izkazali člani državnih reprezentanc. Read more »

Državna tekmovanja, Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 25.09.2017 Komentarji so izklopljeni za Konec septembra ponovno v znamenju Kajuhovega turnirja

Konec septembra ponovno v znamenju Kajuhovega turnirja

V soboto in nedeljo, 30. septembra in 1. oktobra, bo v Športnem parku Kodeljevo potekal 27. Kajuhov turnir, še četrti zapored po letu 2014, ko sta Miloš Peperko Živkovič in Špela Polončič iz NTD Kajuh-Slovan, nekdaj eminentni mednarodni turnir ubudila po 17 letih premora. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 24.09.2017 Komentarji so izklopljeni za WJC Slovenije: Hribar in Cvetko za las zgrešila mesto na stopničkah

WJC Slovenije: Hribar in Cvetko za las zgrešila mesto na stopničkah

ITTF World Junior Circuit turnir na Otočcu se je zaključil s prevlado mladih Azijcev, ki so na mladinsko prvenstvo Slovenije pripotovali v številčni zasedbi. Slovenske barve sta najbolje zastopala Peter Hribar in Tilen Cvetko, ki sta po tesni končnici ostala brez kolajne. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 21.09.2017 Komentarji so izklopljeni za WJC Otočec: Ekipni del v znamenju azijskih ekip

WJC Otočec: Ekipni del v znamenju azijskih ekip

V sredo, 20. septembra, se je v ŠRC Otočec pričel t.i. ITTF World Junior Circuit Slovenije. Številčna slovenska zasedba je bila v ekipnem delu tekmovanja neuspešna, saj v poplavi azijskih igralcev nobeni naši ekipi ni uspel preboj v finalni del. Read more »

Razno, Vse novice
T.S., 20.09.2017 Komentarji so izklopljeni za Laško čez slab teden v znamenju evropskega prvenstva za športnike invalide

Laško čez slab teden v znamenju evropskega prvenstva za športnike invalide

Slovenija bo za slaba dva tedna postala evropska prestolnica namiznega tenisa. Laško bo med 26.9. in 5.10. gostilo evropsko prvenstvo športnikov invalidov EPINT 2017. Tekmovanje, to bo že 15. evropsko prvenstvo, organizira Zveza za šport invalidov Slovenije Paraolimpijski komite v sodelovanju z Namiznoteniško zvezo Slovenije. Read more »

Preskoči na orodno vrstico