namizni tenisNamizni tenisNAMIZNI TENISpingpong pinkponk ping pong pink ponk

Mednarodna prvenstva

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 24.09.2017 Komentarji so izklopljeni za WJC Slovenije: Hribar in Cvetko za las zgrešila mesto na stopničkah

WJC Slovenije: Hribar in Cvetko za las zgrešila mesto na stopničkah

ITTF World Junior Circuit turnir na Otočcu se je zaključil s prevlado mladih Azijcev, ki so na mladinsko prvenstvo Slovenije pripotovali v številčni zasedbi. Slovenske barve sta najbolje zastopala Peter Hribar in Tilen Cvetko, ki sta po tesni končnici ostala brez kolajne. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 21.09.2017 Komentarji so izklopljeni za WJC Otočec: Ekipni del v znamenju azijskih ekip

WJC Otočec: Ekipni del v znamenju azijskih ekip

V sredo, 20. septembra, se je v ŠRC Otočec pričel t.i. ITTF World Junior Circuit Slovenije. Številčna slovenska zasedba je bila v ekipnem delu tekmovanja neuspešna, saj v poplavi azijskih igralcev nobeni naši ekipi ni uspel preboj v finalni del. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 05.06.2017 Komentarji so izklopljeni za MP Slovaške: Slovenska fanta do ekipne kolajne, Vovkova med 8 dvojic in 16 posameznic

MP Slovaške: Slovenska fanta do ekipne kolajne, Vovkova med 8 dvojic in 16 posameznic

V Senecu se je v nedeljo, 4. junija, zaključilo Mladinsko prvenstvo Slovaške v sklopu ITTF Junior Circuita. Na njem so nastopili Peter Hribar, Luka Norčič in Aleksandra Vovk. Ekipno sta fanta osvojila bron, med posamezniki in dvojicami pa se je najbolj izkazala slednja. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 20.05.2017 Komentarji so izklopljeni za MP Španije: Aleksandra Vovk v ekipnem delu obstala v četrtfinalu

MP Španije: Aleksandra Vovk v ekipnem delu obstala v četrtfinalu

Aleksandra Vovk in Gaja Mavri sta z nastopi v ekipnem delu tekmovanja zaključili MP Španije v sklopu ITTF World Junior Circuita. Gorenjka je na koncu osvojila 5. – 6. mesto. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 17.05.2017 Komentarji so izklopljeni za MP Španije: Vovkova prvi dan zabeležila 4 zmage

MP Španije: Vovkova prvi dan zabeležila 4 zmage

V idiličnem španskem mestecu Platja d’Aro se je danes pričel ITTF Junior Circuit na katerem nastopata tudi naši Aleksandra Vovk in Gaja Mavri. Prvi dan tekmovanja sta obe naši reprezentantki presegli pričakovanja in prišli do nekaj lepih zmag.
Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 12.03.2017 Komentarji so izklopljeni za MP Italije: Mladinci in mladinke ostali brez kolajne, bron za mlado Tokićevo

MP Italije: Mladinci in mladinke ostali brez kolajne, bron za mlado Tokićevo

Ta konec tedna je prelepo italijansko letoviško mestece Lignano gostilo novo izvedbo MP Italije v sklopu sezone turnirjev ITTF Premium Junior Circuit. Številčna slovenska zasedba je tokrat ostala brez vidnejših rezultatov, je pa zadnji dan prvenstva mlada Sara Tokić v kategoriji mladih upov osvojil 3. – 4. mesto. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 12.02.2017 Komentarji so izklopljeni za MP Češke: Ana Tofant in Lea Paulin najdlje od naših

MP Češke: Ana Tofant in Lea Paulin najdlje od naših

Te dni je v češkem Hodoninu potekal ITTF Junior Circuit Czech Open, na katerem smo v preteklih letih predvsem po zaslugi Darka Jorgića poročali o večih odličjih. Tokrat naši igralci niso posegli tako visoko, so pa v večji meri opravičili pričakovanja. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 27.01.2017 Komentarji so izklopljeni za Romun Manole presenetljivo boljši od Jorgića

Romun Manole presenetljivo boljši od Jorgića

Finalni obračuni ITTF-ovega World Junior Circuit Finalsa v indijskem Indoreju se bodo jutri žal odvili brez Darka Jorgića, ki je moral danes v četrtfinalu priznati premoč razigranemu Romunu Alexandreju Manoleju. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 26.01.2017 Komentarji so izklopljeni za Jorgić odlično začel nastope na finalnem turnirju mladincev v Indiji

Jorgić odlično začel nastope na finalnem turnirju mladincev v Indiji

V indijskem mestu Indore se je danes pričel t.i. ITTF World Junior Circuit Finals. Na turnirju slovenijo zastopa Darko Jorgić, ki je bil v sezoni 2016 najboljši mladinec sveta na točkovanju svetovne mladinske serije in ima tako vlogo 1. nosilca. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 07.12.2016 Komentarji so izklopljeni za 13-letni Harimoto v Cape Townu spisal novo knjigo rekordov

13-letni Harimoto v Cape Townu spisal novo knjigo rekordov

V Cape Towu se je končalo mladinsko svetovno prvenstvo, ki ga je zaznamoval 13-letni čudežni deček z Japonske Tomokazu Harimoto. Kitajci so se odrezali najslabše doslej in osvojili le eno zlato odličje. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 06.12.2016 Komentarji so izklopljeni za Kitajec še drugo leto zapored usoden za Jorgića

Kitajec še drugo leto zapored usoden za Jorgića

S porazoma v konkurenci posameznikov in mešanih dvojicah je Darko Jorgić sklenil svoje zadnje mladinsko svetovno prvenstvu. Iz Cape Towna se vrača z bronasto kolajno v mešanih parih in uvrstitvijo v osmino finala posameznikov. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 05.12.2016 Komentarji so izklopljeni za Jorgić z Lupuleskujevo do prve slovenske medalje na svetovnih mladinskih prvenstvih

Jorgić z Lupuleskujevo do prve slovenske medalje na svetovnih mladinskih prvenstvih

Za konec mladinske kariere je Darko Jorgić v Cape Townu na mladinskem svetovnem prvenstvu poskrbel za nov zgodovinski uspeh slovenskega namiznega tenisa. Skupaj s Srbkinjo Izabelo Lupulesku je danes preživel dva infarktna obračuna in z objemom proslavil najmanj bronasto kolajno. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 04.12.2016 Komentarji so izklopljeni za MSP: Pavčnikova preko Nigerijke do finalnega dela, Jorgić formo pilil v trening dvorani

MSP: Pavčnikova preko Nigerijke do finalnega dela, Jorgić formo pilil v trening dvorani

Peti dan namiznoteniškega mladinskega svetovnega prvenstva v Cape Townu so bili na sporedu izključno kvalifikacijski obračuni v konkurencah posameznikov. Tamara Pavčnik je svoje delo opravila polovično uspešno, kar je bilo dovolj za preboj v finalni del. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 03.12.2016 Komentarji so izklopljeni za Jorgić in Lupulesku že med 16 najboljših, Japonci do dvojnega zlata

Jorgić in Lupulesku že med 16 najboljših, Japonci do dvojnega zlata

V Cape Townu smo bili danes na svetovnem mladinskem prvenstvu priča prvim končnim odločitvam in prvim nastopom Darka Jorgića in Tamare Pavčnik. Japonci so prekinili kitajsko nadvlado, Jorgić pa je dodobra ogrel svojo desnico. Read more »

Mednarodna prvenstva, Vse novice
T.S., 29.11.2016 Komentarji so izklopljeni za V Cape Townu se jutri pričenja mladinsko SP, Jorgić in Pavčnikova prvič v ringu v soboto

V Cape Townu se jutri pričenja mladinsko SP, Jorgić in Pavčnikova prvič v ringu v soboto

Po Cairu leta 2006 in Rabatu 2013, bo Cape Town od jutri naprej gostil še tretje mladinsko svetovno prvenstvo na črni celini. Čeprav je med Ljubljano in Cape Townom kar 8800 kilometrov zračne razdalje, govorimo le o eni uri razlike, saj gre pot praktično povsem na jug. Read more »

Preskoči na orodno vrstico