namizni tenisNamizni tenisNAMIZNI TENISpingpong pinkponk ping pong pink ponk

Evropska prvenstva

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 20.07.2015 Komentarji so izklopljeni za Namiznoteniške junake iz Bratislave sprejel tudi olimpionik Iztok Čop

Namiznoteniške junake iz Bratislave sprejel tudi olimpionik Iztok Čop

Dan po prvem slovenskem namiznoteniškem zlatu na mladinskih evropskih prvenstvih v namiznem tenisu po 19 letih, za katerega sta poskrbela Darko Jorgić in Deni Kožul, je našo mladinsko ekipo čakal slavnostni sprejem v kongresni dvorani Kristalne palače. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 19.07.2015 Komentarji so izklopljeni za Jorgić in Kožul ekipnemu bronu dodala zlato v igri dvojic

Jorgić in Kožul ekipnemu bronu dodala zlato v igri dvojic

58. mladinsko evropsko prvenstvo v namiznem tenisu v Bratislavi se je po desetih dneh razgretih bitk končalo s finalnimi obračuni v konkurenci posamezno in dvojice. Slovenija je prvenstvo zaključila z dvema kolajnama. Bron z ekipnega dela prvenstva sta oplemenitila Darko Jorgić in Deni Kožul z zlatom v igri dvojic. Prvim za Slovenijo po 19 letih. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 18.07.2015 Komentarji so izklopljeni za Jorgić in Kožul do medalje v dvojicah, na posamično bo treba še počakati

Jorgić in Kožul do medalje v dvojicah, na posamično bo treba še počakati

Po bronu mladinske ekipe, sta danes za novo odličje poskrbela Darko Jorgić in Deni Kožul, ki sta upravičila status 4. nosilcev in se uvrstila v jutrišnji polfinale tekmovanja dvojic. Jorgiću se je posamična kolajna še tretje leto zapored izmuznila na zadnjem koraku. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 17.07.2015 Komentarji so izklopljeni za Darko, Deni in Tom med 16 najboljših, jutri v boj za nova odličja

Darko, Deni in Tom med 16 najboljših, jutri v boj za nova odličja

Nov dan, nova drama, nov zgodovinski uspeh slovenskega namiznega tenisa v areni Slovnaft. Ko smo mislili, da po osvojeni medalji ne bomo več pod takim pritiskom in prepredeni s čustvi, je 8. dan postregel s tekmami naših, ki so v obup spravljale tudi najbolj psihično trdne posameznike. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 16.07.2015 Komentarji so izklopljeni za Kadetinje v Bratislavi še naprej navdušujejo, jutri že prvi pravi preizkusi pri posameznikih

Kadetinje v Bratislavi še naprej navdušujejo, jutri že prvi pravi preizkusi pri posameznikih

Drugi dan tekmovanj v konkurencah posameznikov in dvojic je že precej oklestil slovensko ekipo, ki pa še vedno ostaja v boju za nove kolajne. Jutri bi jasnega že veliko več, saj se že pričenja podaljšani finiš proti kolajnam. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 15.07.2015 Komentarji so izklopljeni za Posamični turnir in mešane dvojice naši odprli s polovično uspešnostjo

Posamični turnir in mešane dvojice naši odprli s polovično uspešnostjo

Potem ko so bile včeraj zvečer podeljene kolajne za ekipni del prvenstva, so imeli danes favoriti prost dan, nekateri igralci pa so morali mesto v nadaljevanju posamičnih turnirjev loviti v predkrogu. Slovenci so bili polovično uspešni. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 14.07.2015 Komentarji so izklopljeni za Jože Urh po ekipnem delu tekmovanja zadovoljen s celotno odpravo

Jože Urh po ekipnem delu tekmovanja zadovoljen s celotno odpravo

Po koncu ekipnega dela tekmovanja na 58. mladinskem evropskem prvenstvu v Bratislavi je prvo strokovno oceno podal selektor mladincev in vodja odprave Jože Urh. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 13.07.2015 Komentarji so izklopljeni za Kallbergov čudežni povratek Slovencem zaprl finalna vrata

Kallbergov čudežni povratek Slovencem zaprl finalna vrata

Četrti dan 58. MEP v Bratislavi se bo z zlatimi črkami vpisal v zgodovino slovenskega namiznega tenisa. Mladinska ekipa je vzdržala pritisk in si priigrala bronasto kolajno, ki bi bila lahko kaj kmalu tudi bolj prestižnega leska. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 13.07.2015 Komentarji so izklopljeni za Andreja v pravem trenutku umirila fante in iz njih iztisnila kolajno

Andreja v pravem trenutku umirila fante in iz njih iztisnila kolajno

Slovenske sanje o medalji na 58. mladinskem evropskem prvenstvu v Bratislavi so danes postale realnost. Pred letom dni so Čehinje v Italiji razblinile upe slovenske dekliške ekipe, tokrat pa so kratko potegnili češki mladinci, čeprav je dolgo kazalo, da bodo v polfinale napredovali oni. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 12.07.2015 Komentarji so izklopljeni za Fantje izpolnili osnovni cilj, za medaljo proti Čehom

Fantje izpolnili osnovni cilj, za medaljo proti Čehom

Ne glede na razplet, mladince do konca ekipnega prvenstva čakajo še tri tekme. Najbolj pomembna bo na sporedu jutri ob 13h, ko se bodo na mizi številka 7 v četrtfinalu pomerili s Čehi. V borbo za kolajno se odpravljajo polni samozavesti. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 12.07.2015 Komentarji so izklopljeni za Kadeti že izpadli v 2. divizijo, mladinke in kadetinje ostajajo v boju za elito

Kadeti že izpadli v 2. divizijo, mladinke in kadetinje ostajajo v boju za elito

Nastopi kadetov v 1. diviziji so se danes končali s porazom v tekmi playoffa proti reprezentanci Anglije. Fantje so zabeležili prvo točko, a kvalitetno še niso dorasli evropski sredini. Za dekliškima ekipama je dan z mešanimi občutki. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 11.07.2015 Komentarji so izklopljeni za Kadetinje z dobro popotnico pred playoffom, mladinke malce prekratke za nov skalp

Kadetinje z dobro popotnico pred playoffom, mladinke malce prekratke za nov skalp

Slovenska reprezentanca v Bratislavi navdušuje tudi v drugih konkurencah. Najbolj prepričljive so bile danes kadetinje, ki so edine prvenstvo začele v 2. diviziji, presenečenje dneva pa znova izhaja iz dekliške mladinske reprezentance.
Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 11.07.2015 Komentarji so izklopljeni za Razbremenjeni mladinci z zmago nad Avstrijo potrdili uvrstitev v osmino finala

Razbremenjeni mladinci z zmago nad Avstrijo potrdili uvrstitev v osmino finala

Časa za okrevanje po včerajšnji epski večerni zmagi nad Rusijo naši fantje niso imeli na pretek, saj so že ob 10. uri zjutraj prispeli v dvorano. V zgodnje popoldanski tekmi proti Avstriji je štela zgolj zmaga in varovanci Andreje Ojsteršek Urh niso razočarali. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 11.07.2015 Komentarji so izklopljeni za Kljub provokacijam in mrku Jorgića Slovenci porazili Ruse

Kljub provokacijam in mrku Jorgića Slovenci porazili Ruse

Zadnji zmagovalni krik 1. dne 58. MEP v Bratislavi je izbruhnil iz grla Denija Kožula in njegovih soigralcev s klopi. Na večer, ki utegne odločilno vplivati na končni razplet ekipnega tekmovanja pri mladincih, sta logaška vrstnika rešila kožo kapetanu Darku Jorgiću in na najboljši možen način na ogled postavila letošnjo kvaliteto mladinske reprezentance. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 10.07.2015 Komentarji so izklopljeni za Mladinke do super zmage nad Italijo, kadetinje za uvod suverene

Mladinke do super zmage nad Italijo, kadetinje za uvod suverene

Slovenska odprava je 58. mladinsko evropsko prvenstvo v namiznem tenisu v Bratislavi začela nad pričakovanji. O uspehu mladincev bomo poročali nekoliko kasneje, še prej pa se bomo dotaknili uvodnih nastopov preostalih treh slovenskih ekip.
Read more »

Preskoči na orodno vrstico