namizni tenisNamizni tenisNAMIZNI TENISpingpong pinkponk ping pong pink ponk

Državna tekmovanja

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 23.10.2017 Komentarji so izklopljeni za Godec v dramatični končnici boljši od Žigona za zmago med kadeti

Godec v dramatični končnici boljši od Žigona za zmago med kadeti

V nedeljo, 22. oktobra, je v Logatcu potekal 1. OT RS za kadete in kadetinje, kjer sta se končne zmage veselila Aljaž Godec in Nuša Kadis (NTK Inter Diskont). Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 15.10.2017 Komentarji so izklopljeni za Rok Trtnik in Lea Paulin najboljša v Cerknici

Rok Trtnik in Lea Paulin najboljša v Cerknici

V Cerknici je v nedeljo, 15. oktobra, pod vodstvom PPK Rakek potekal 1. OT RS za mladince in mladinke v novi sezoni 2017/18. Na najvišji stopnički sta stala mlada reprezentanta Rok Trtnik (NTS Mengeš) in Lea Paulin (NTK Arrigoni). Read more »

Državna tekmovanja, Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 25.09.2017 Komentarji so izklopljeni za Konec septembra ponovno v znamenju Kajuhovega turnirja

Konec septembra ponovno v znamenju Kajuhovega turnirja

V soboto in nedeljo, 30. septembra in 1. oktobra, bo v Športnem parku Kodeljevo potekal 27. Kajuhov turnir, še četrti zapored po letu 2014, ko sta Miloš Peperko Živkovič in Špela Polončič iz NTD Kajuh-Slovan, nekdaj eminentni mednarodni turnir ubudila po 17 letih premora. Read more »

Državna tekmovanja, Državna tekmovanja, Rekreativci, Vse novice
T.S., 12.06.2017 Komentarji so izklopljeni za Masters 2017: V kraljevski konkurenci najboljša Darko Jorgić in Ana Tofant

Masters 2017: V kraljevski konkurenci najboljša Darko Jorgić in Ana Tofant

Radlje ob Dravi so v nedeljo, 11. junija, gostile zadnji turnir pod okriljem NTZS v sezoni 2016/2017. Na zaključnem Mastersu so se za kolajne, mesto na lestvici in v primeru članov tudi za kos denarne pogače, udarili najboljši igralci letošnje sezone. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 04.06.2017 Komentarji so izklopljeni za Novo slavje Sare Tokić, Kocjančič prevzel 1. mesto na lestvici

Novo slavje Sare Tokić, Kocjančič prevzel 1. mesto na lestvici

V Preserju je bil v soboto, 3. junija, odigran 1. TOP-8 RS za mlajše kadete in mlajše kadetinje. Zadnji državni turnir pred Mastersom, ki bo na sporedu prihodnjo soboto je okronal Mihaela Kocjančiča (NTK Arrigoni) in Saro Tokić (NTK Letrika). Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 28.05.2017 Komentarji so izklopljeni za Aljaž Godec in Vita Kobetič zmagovalca 2. TOP-8 za kadete

Aljaž Godec in Vita Kobetič zmagovalca 2. TOP-8 za kadete

V Murski Soboti se je v soboto, 27. maja, odvil 2. TOP-8 RS za kadete in kadetinje. Zmage sta se veselila Aljaž Godec (NTK Fužinar) in Vita Kobetič (NTS Mengeš). Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 14.05.2017 Komentarji so izklopljeni za Aljaž Frelih in Aleksandra Vovk najboljša na drugem mladinskem TOP-u

Aljaž Frelih in Aleksandra Vovk najboljša na drugem mladinskem TOP-u

V Velenju se je danes odvil 2. TOP-8 RS za mladince in mladinke, ki jih za konec sezone čaka le še junijski Masters. V odsotnosti najboljših dveh mladincev Tilna Cvetka in Petra Hribarja, je bil danes pri fantih najboljši Aljaž Frelih (NTS Mengeš), pri dekletih pa po hudi borbi Aleksandra Vovk (NTZS). Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 23.04.2017 Komentarji so izklopljeni za Tilen Cvetko kralj državnega prvenstva na Otočcu, Ana Tofant kraljica

Tilen Cvetko kralj državnega prvenstva na Otočcu, Ana Tofant kraljica

V soboto in nedeljo, 22. in 23. aprila, je na Otočcu v tamkajšnji večnamenski športni dvorani, kjer obratuje tudi NT center Slovenije, potekalo 26. državno prvenstvo RS v namiznem tenisu za mladince. Prvo ime prvenstva je postal Korošec Tilen Cvetko, ki je v dresu domačega NTK Krka Novo mesto prišel do trojnega naslova državnega prvaka. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 10.04.2017 Komentarji so izklopljeni za Zlati dvojec NTK Arrigoni na DP za kadete pobral vse naslove

Zlati dvojec NTK Arrigoni na DP za kadete pobral vse naslove

NTS Mengeš je v športni dvorani Komenda gostil 26. državno prvenstvo RS v namiznem tenisu za kadete in kadetinje. Domačini so tokrat ostali brez naslova državnega prvaka, zato pa sta zablestela Matija Novel in Lea Paulin (NTK Arrigoni), ki sta osvojila tri naslove državnih prvakov. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 26.03.2017 Komentarji so izklopljeni za Mihael Kocjančič in Gaja Kobetič v Cerknici osvojila naslova državnih prvakov

Mihael Kocjančič in Gaja Kobetič v Cerknici osvojila naslova državnih prvakov

V Cerknici je v soboto, 25. marca, potekalo državno prvenstvo RS v namiznem tenisu za mlajše kadete v kategorijah posamično in dvojice. Prva nosilca prvenstva sta ostala brez naslova, zato pa sta iz ozadja odlično delo v letošnji sezoni potrdila Primorec Kocjančič in Mengšanka Kobetičeva. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 19.03.2017 Komentarji so izklopljeni za Tilen Cvetko in Ana Tofant z zmago še utrdila vodstvo na lestvici

Tilen Cvetko in Ana Tofant z zmago še utrdila vodstvo na lestvici

Pred razmahom državnih prvenstev za posameznike v mlajših kategorijah, je Škofja Loka na zadnjo zimsko nedeljo v letošnji sezoni gostila 3. odprti turnir RS za mladince in mladinke. Zmage sta se tokrat veselila prva nosilca turnirja. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 12.03.2017 Komentarji so izklopljeni za Odsotnost favoritov najbolje izkoristila Filip Kolle in Tjaša Novak

Odsotnost favoritov najbolje izkoristila Filip Kolle in Tjaša Novak

V Cirkovcah je v nedeljo, 12. marca, potekal 3. odprti turnir RS v namiznem tenisu za kadete in kadetinje, ki je zaradi MP Italije minil v odsotnosti najboljših slovenskih igralcev in igralk do 15 let. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 26.02.2017 Komentarji so izklopljeni za Mladinska ekipna naslova pričakovano v roke Krke in Mengša

Mladinska ekipna naslova pričakovano v roke Krke in Mengša

Teden dni po boju kadetov za državne naslove v Izoli, so bili ta konec tedna aktivni še mladinci na Muti. Podeljeni so bili naslovi za najboljše ekipe v sezoni 2016/17. Končna zmagovalca sta bila favorita za naslov že pred tekmovanjem. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 20.02.2017 Komentarji so izklopljeni za Kadetinje NTK Arrigoni pred domačimi gledalci do ekipnega državnega naslova

Kadetinje NTK Arrigoni pred domačimi gledalci do ekipnega državnega naslova

Pred članskim državnim prvenstvom, ki bo na sporedu prvi konec tedna v marcu, so konec februarja najprej na sporedu še finalni boji ekipnih državnih prvenstev za mlajše. Pretekli konec tedna smo v Izoli spremljali boje v kadetski konkurenci, ta konec tedna pa nas na Muti čaka še EDP RS za mladince. Na Obali so pri dekletih slavile domačinke iz NTK Arrigoni, pri fantih pa igralci NTK Fužinar Inter Diskont.
Read more »

Državna tekmovanja, Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 22.01.2017 Komentarji so izklopljeni za 2. OT RS U-21 in MK: Šfiligoj najboljši še pri mlajših članih, zmaga tudi za Tofantovo

2. OT RS U-21 in MK: Šfiligoj najboljši še pri mlajših članih, zmaga tudi za Tofantovo

V Cirkovcah smo danes spremljali dvojni spored, saj so se na 2. odprtem turnirju RS za sezono 2016/17 merili mlajši člani (U-21) in mlajši kadeti (U-13). Večjih pretresov ni bilo. Pri članih je do svoje prve zmage prišel Tom Šfiligoj (Tujina), pri članicah je Ana Tofant (NTS Mengeš) kljub zmagi izgubila prvo mesto na lestvici. Read more »

Preskoči na orodno vrstico