namizni tenisNamizni tenisNAMIZNI TENISpingpong pinkponk ping pong pink ponk

SNTL

SNTL, Vse novice
T.S., 24.05.2017 Komentarji so izklopljeni za Krkaši v tretji tekmi finala prišli do četrtega zaporednega naslova

Krkaši v tretji tekmi finala prišli do četrtega zaporednega naslova

V Drgančevju se je z velikim slavjem domačega NTK Krka Novo mesto zaključila sezona Slovenske namiznoteniške lige. V tretji tekmi finala so bili Dolenjci s 5:2 boljši od NTK Fužinar Inter Diskont. Read more »

SNTL, Vse novice
T.S., 20.05.2017 Komentarji so izklopljeni za Igralke NTK Arrigoni po drami do prvega naslova državnih prvakinj v zgodovini kluba

Igralke NTK Arrigoni po drami do prvega naslova državnih prvakinj v zgodovini kluba

V drugi tekmi finala 1. SNTL za ženske so igralke NTK Arrigoni s 5:4 premagale branilke naslova iz NTK Muta in s tem prišle do prvega naslova državnih prvakinj. Read more »

SNTL, Vse novice
T.S., 20.05.2017 Komentarji so izklopljeni za SNTL: V moškem finalu bo o prvaku odločala tretja tekma!

SNTL: V moškem finalu bo o prvaku odločala tretja tekma!

Druga tekma finala moške Slovenske namiznoteniške lige v sezoni 2016/2017 v Novem mestu še ni prinesla prvaka. Odlični nastopi Tilna Cvetka so bili premalo za četrti zaporedni naslov Novomeščanov. Read more »

SNTL, Vse novice
T.S., 17.05.2017 Komentarji so izklopljeni za SNTL: Krka in Arrigoni do prednosti v finalni seriji

SNTL: Krka in Arrigoni do prednosti v finalni seriji

Danes sta bili na Ravnah na Koroškem in v Izoli odigrani prvi finalni tekmi Slovenske namiznoteniške lige za moške in ženske. Na Koroškem so domačini zapravili lepo priložnost za vodstvo v finalu, medtem ko so se na Primorskem domačinke uspešne. Read more »

SNTL, Vse novice
T.S., 12.05.2017 Komentarji so izklopljeni za SNTL: Korošci že v drugi sezoni med elito do velikega finala

SNTL: Korošci že v drugi sezoni med elito do velikega finala

Letošnji finale 1. SNTL za moške utegne biti nasproti pričakovanjem še kako zanimiv. Odhod Darka Jorgića v tujino in manjko suspendiranega Uroša Slatinška odpirata vrata za novopečene finaliste iz NTK Fužinar Inter Diskont. Read more »

SNTL, Vse novice
T.S., 06.05.2017 Komentarji so izklopljeni za SNTL: V prvih tekmah polfinala presenetljiva zmaga Korošcev

SNTL: V prvih tekmah polfinala presenetljiva zmaga Korošcev

Po premoru med katerim smo dobili letošnje državne prvake in naše reprezentante spremljali na mednarodni sceni, se je danes s končnico na koledar NTZS vrnila Slovenska namiznoteniška liga. V prvih tekmah polfinala so favoriti v gosteh po pričakovanjih prišli do velike prednosti na treh obračunih, drugače je bilo le na Ravnah na Koroškem, kjer so domačini presenetili Kemo. Read more »

SNTL, Vse novice
T.S., 02.04.2017 Komentarji so izklopljeni za SNTL: Krka in Muta zmagovalca rednega dela prvenstva

SNTL: Krka in Muta zmagovalca rednega dela prvenstva

V soboto, 1. aprila, se je končal redni del sezone Slovenske namiznoteniške lige. V elitnih divizijah sta ekipi NTK Krka Novo mesto I in NTK Muta potrdili jesenski naslov in prišli do najboljšega izhodišča pred končnico prvenstva, ki se bo pričela 6. maja. Read more »

SNTL, Vse novice
T.S., 15.01.2017 Komentarji so izklopljeni za SNTL: Težko delo za Krko in Kemo, pomembna zmaga Mengšanov

SNTL: Težko delo za Krko in Kemo, pomembna zmaga Mengšanov

V 1. SNTL za moške smo v 11. krogu videli tri izredno zanimive obračune. Nesporni favoriti za finale iz Novega mesta in Puconcev so se bolj od pričakovanj namučili za novi dve točki, igralci Arrigonija pa so po težkem porazu padli na 5. mesto. Read more »

SNTL, Vse novice
T.S., 07.01.2017 Komentarji so izklopljeni za SNTL: Fužinar po zmagi nad Mariborom skočil na 3. mesto

SNTL: Fužinar po zmagi nad Mariborom skočil na 3. mesto

Z 10. krogom 1. SNTL za moške se je pričelo namiznoteniško dogajanje v Sloveniji za leto 2017. Zanimivo je bilo predvsem na Štajerskem, kjer so domači večkratni prvaki morali priznati premoč igralcem Fužinarja in trenutno padli na 4. mesto, ki še vodi v končnico prvenstva, a v polfinalu vodi v dvoboj proti aktualnim prvakom iz Novega mesta. Read more »

SNTL, Vse novice
T.S., 04.12.2016 Komentarji so izklopljeni za SNTL: NTK Krka in NTK Muta jesenska prvaka

SNTL: NTK Krka in NTK Muta jesenska prvaka

V soboto, 3. decembra, je potekal zadnji krog Slovenske namiznoteniške lige, v katerem je bila večina pozornosti usmerjena na tekmo v Puconcih, kjer sta se udarila NTK Kema in NTK Krka. Pri ženskah so igralke NTK Muta tudi brez dvojčic Veronik ostale neporažene. Read more »

SNTL, Vse novice
T.S., 28.11.2016 Komentarji so izklopljeni za Slatinšek pred derbijem zadnjega kroga v destruktivni formi

Slatinšek pred derbijem zadnjega kroga v destruktivni formi

Konec preteklega tedna je bil na sporedu predzadnji krog jesenskega dela 1. SNTL za moške in ženske. Pri moških se bosta za jesenski naslov tako kot je to v zadnjih sezonah že stalnica, udarila NTK Krka in NTK Kema, pri ženskah pa vse kaže na novo simultanko Mučank. Read more »

SNTL, Vse novice
T.S., 21.11.2016 Komentarji so izklopljeni za SNTL: Ožbej Poročnik pospremil zmago Fužinarja na domačih tleh

SNTL: Ožbej Poročnik pospremil zmago Fužinarja na domačih tleh

Preteklo soboto, 19. novembra, je potekal 7. krog 1. SNTL za moške in ženske. Na vrhu so favorizirane ekipe še vedno brez poraza, zato pa je ta vikend največ pozornosti požel dvoboj na Ravnah na Koroškem, kjer se je prvič po hudi poškodbi v gorah svoji ekipi pridružil Ožbej Poročnik. Read more »

SNTL, Vse novice
T.S., 30.10.2016 Komentarji so izklopljeni za SNTL: Na vrhu nič novega, Krka in Kema tudi na začetku nove sezone nerešljivi uganki za tekmece

SNTL: Na vrhu nič novega, Krka in Kema tudi na začetku nove sezone nerešljivi uganki za tekmece

Po 4. krogu 1. SNTL za moške lahko že vidimo prve obrise letošnje razporeditve moči. Vrh ostaja v znamenju igralcev Krke in Keme, ki so še neporaženi, lepo presenečenje predstavljajo mladeniči iz Arrigonija. Read more »

SNTL, Vse novice
T.S., 10.10.2016 Komentarji so izklopljeni za SNTL: Krkaši ostajajo favoriti za naslov, pri ženskah izenačen pričetek sezone

SNTL: Krkaši ostajajo favoriti za naslov, pri ženskah izenačen pričetek sezone

V soboto, 8. oktobra 2016, se je pričela nova sezona Slovenske namiznoteniške lige za sezono 2016/17. Lani sta naslova odšla v Novo mesto k tamkajšnjemu NTK Krka pri moških in na Muto pri ženskah. Letos utegne biti bolj zanimivo, čeprav krog favoritov ostaja podoben. Read more »

SNTL, Vse novice
T.S., 19.05.2016 Komentarji so izklopljeni za Krka tretjič zapored, Mučanke prvič v zgodovini kluba!

Krka tretjič zapored, Mučanke prvič v zgodovini kluba!

S sredinima drugima tekmama finala se je zaključila nova sezona Slovenske namiznoteniške lige. Naslova državnih prvakov sta ostala v Novem mestu in na Muti. Read more »

Preskoči na orodno vrstico