namizni tenisNamizni tenisNAMIZNI TENISpingpong pinkponk ping pong pink ponk

Bundesliga

Bundesliga, Vse novice
T.S., 23.10.2017 Komentarji so izklopljeni za Neporaženi Saarbrücken zlahka na finalni turnir četverice nemškega pokala

Neporaženi Saarbrücken zlahka na finalni turnir četverice nemškega pokala

Igralci 1. FC Saabrücken TT, ki so se v letošnji sezoni okrepili tudi z našim Denijem Kožulom, ki se je tako pridružil dolgoletnemu članu ekipe Bojanu Tokiću, so letošnjo sezono začeli na udaren način s 4 zmagami v Bundesligi in 2 zmagama v Ligi prvakov. Read more »

Bundesliga, Vse novice
T.S., 16.10.2017 Komentarji so izklopljeni za Kljub novemu skalpu Jorgića Bad Königshofen še vedno brez zmage

Kljub novemu skalpu Jorgića Bad Königshofen še vedno brez zmage

Včeraj je bil na sporedu 4. krog elitne namiznoteniške Bundeslige. Aktivna sta bila tako Bojan Tokić kot Darko Jorgić, ki sta oba dobila svoji tekmi, njuni ekipi pa sta bili deležni drugačne usode. Read more »

Bundesliga, Vse novice
T.S., 20.08.2017 Komentarji so izklopljeni za Sanjski debi Jorgića v Bundesligi premalo za uspeh v Bremnu

Sanjski debi Jorgića v Bundesligi premalo za uspeh v Bremnu

Ta konec tedna se je v Nemčiji pričela nova sezona elitne Bundeslige. Poleg Bojana Tokića, ki je v 1. krogu obsedel na klopi za rezerve, letos svojo zgodbo med nemško elito pričenja tudi Darko Jorgić. Read more »

Bundesliga, Vse novice
T.S., 30.04.2017 Komentarji so izklopljeni za Bundesliga: Tokić ostal brez finala, mlada Šveda ob Bollu v odločilni tekmi premočna

Bundesliga: Tokić ostal brez finala, mlada Šveda ob Bollu v odločilni tekmi premočna

Slovenski reprezentant Bojan Tokić je zaradi klubskih obveznosti izpustil tokratno izvedbo OP Slovenije na Otočcu. V nedeljo, 30. aprila, ga je v Düsseldorfu v okviru 3. tekme polfinala Bundeslige čakala domača Borussia. Read more »

Bundesliga, Vse novice
T.S., 17.04.2017 Komentarji so izklopljeni za Tokić s sanjsko predstavo Saarbrücken obdržal v boju za finale Bundeslige

Tokić s sanjsko predstavo Saarbrücken obdržal v boju za finale Bundeslige

V nemški Bundesligi gre sezona h koncu. Štiri ekipe so si priborile mesto v končnici prvenstva. Fulda se je z dvema zmagama nad Ochsenhausenom že uvrstila v finale, kjer čaka na boljšega z obračuna med Borussio in Saarbrücknom. Read more »

Bundesliga, Vse novice
T.S., 15.01.2017 Komentarji so izklopljeni za Borussia znova pokalni prvak, Tokić poražen v finalu

Borussia znova pokalni prvak, Tokić poražen v finalu

V Ulmu je danes potekal finalni turnir nemškega pokalnega tekmovanja za sezono 2016/2017. Še enkrat več je bil med elito vseprisotni Bojan Tokić, ki ni uspel priti do končne zmage, je pa zato v svoj življenjepis dodal nov finale. Read more »

Bundesliga, Vse novice
T.S., 07.01.2017 Komentarji so izklopljeni za Tokić v novo leto zakorakal s posamičnim porazom, Saarbrücken pa z veliko zmago

Tokić v novo leto zakorakal s posamičnim porazom, Saarbrücken pa z veliko zmago

Novoletni prazniki so bili za namiznotenisače ponovno precej kratki. Bojan Tokić je bil na delu v petek, 6. januarja, ko je njegov Saarbrücken v 10. krogu Bundeslige gostil tretjeuvščeno Fuldo. Read more »

Bundesliga, Tuje lige
T.S., 04.12.2016 Komentarji so izklopljeni za Tokić vstal od mrtvih in stresel jezo nad Morizonom

Tokić vstal od mrtvih in stresel jezo nad Morizonom

Bojan Tokić ima za seboj naporno jesen, v kateri je prišlo do manjšega padca v formi, ki pa ni pretirano vplival na dobrobit njegovega 1. FC Saarbrücken TT. V zadnjih tednih je Tokić večkrat začel tekmo, a bil nato v drugem krogu zamenjan. Read more »

Bundesliga, Vse novice
T.S., 06.11.2016 Komentarji so izklopljeni za Saarbrücken nadaljuje z odličnimi evropskimi nastopi

Saarbrücken nadaljuje z odličnimi evropskimi nastopi

Igralci nemškega Saarbrückna tudi po 3. krogu Lige prvakov ostajajo neporaženi. Tokrat so ugnali Čehe iz Ostrave, pri čemer je Bojan Tokić zabeležil zmago proti svojemu dobremu znancu. Read more »

Bundesliga, Vse novice
T.S., 30.10.2016 Komentarji so izklopljeni za Dve zmagi za Saarbrücken, Tokić sodeloval pri bundesligaški

Dve zmagi za Saarbrücken, Tokić sodeloval pri bundesligaški

Konec tedna so imeli igralci 1. FC Saabrücken TT znova dvojni spored. V petek so na Poljskem gostovali v 2. krogu skupinskega dela Lige prvakov, v nedeljo pa so odigrali 5. krog Bundeslige. Obakrat so bili uspešni. Read more »

Bundesliga, Liga prvakov, Vse novice
T.S., 10.10.2016 Komentarji so izklopljeni za Sladko-kisel konec tedna za Tokića

Sladko-kisel konec tedna za Tokića

Vse od aprilskega nastopa na evropskem kvalifikacijskem turnirju za nastop na Olimpijskih igrah je Bojan Tokić konstantno v odlični formi in enega za drugim niza skalpe na evropski in svetovni namiznoteniški sceni. Tudi pretekli konec tedna je bilo temu tako, a nedelja se za igralce Saarbrückna ni izšla po željah. Read more »

Bundesliga, Vse novice
T.S., 25.09.2016 Komentarji so izklopljeni za ‘Siecher-punkt’ Tokić znova ključni mož zmage Saarbrückna nad Ochsenhausenom

‘Siecher-punkt’ Tokić znova ključni mož zmage Saarbrückna nad Ochsenhausenom

Letošnje sezone Bundeslige najboljši slovenski namiznotenisač Bojan Tokić ni začel najbolje. Ne zaradi dogajanja v ringu, ampak odločitve vodstva kluba, ki je Tokića degradiralo na mesto 1. igralca druge ekipe, ki nastopa v 2. Bundesligi. Read more »

Bundesliga, Vse novice
T.S., 05.09.2016 Komentarji so izklopljeni za Tokić v šampionskem slogu pričel novo sezono Bundeslige

Tokić v šampionskem slogu pričel novo sezono Bundeslige

Počitek po uvrstitvi med najboljših 16 igralcev na Olimpijskih igrah v Riu de Janeiru je naš najboljši namiznotenisač Bojan Tokić odlično izkoristil. Utrujenost in bolečine v rami so vsaj za enkrat stvar preteklosti. Read more »

Bundesliga, Vse novice
T.S., 22.05.2016 Komentarji so izklopljeni za Tokić v šestem finalnem nastopu še četrtič praznih rok

Tokić v šestem finalnem nastopu še četrtič praznih rok

Naslov prispevka vsekakor ne naredi pravice našemu najboljšemu igralcu namiznega tenisa v samostojni Sloveniji. Poraz na finalnem obračunu letošnje Bundeslige nikakor ni stvar, ki bi se je Bojan Tokić sramoval, a po uspešni sezoni bi šampanjec še kako dobro teknil. Read more »

Bundesliga, Vse novice
T.S., 24.04.2016 Komentarji so izklopljeni za Tokić s Saarbrücknom v finalu Bundeslige!

Tokić s Saarbrücknom v finalu Bundeslige!

Zmagoviti val Bojana Tokića, ki se je dober teden dni nazaj začel na evropskih kvalifikacijah za olimpijske igre v Halmstadu, še traja. 35-letni Novogoričan je na Švedskem za olimpijsko vozovnico zapovrstjo premagal mladce Kristiana Karlssona, Jakuba Dyjasa in Joaa Geralda, tokrat pa je bil izjemen tudi v klubskem dresu. Read more »

Preskoči na orodno vrstico