namizni tenisNamizni tenisNAMIZNI TENISpingpong pinkponk ping pong pink ponk

World Tour

Vse novice, World Tour
T.S., 04.11.2017 Komentarji so izklopljeni za WT Belgije: Jorgić med člani kar med 8 najboljših!

WT Belgije: Jorgić med člani kar med 8 najboljših!

Te dni se v belgijskem De Haanu zaključuje ITTF Challenge Belgije. Na turnirju so nastopili tudi naši najboljši člani, od katerih se je znova najbolj izkazal Darko Jorgić, ki je pri članih izpadel šele v četrtfinalu. Read more »

Vse novice, World Tour
T.S., 08.10.2017 Komentarji so izklopljeni za WT Poljske: Jorgić odličen med posamezniki, Galičeva v konkurenci dvojic

WT Poljske: Jorgić odličen med posamezniki, Galičeva v konkurenci dvojic

V poljskem mestu Czestochowa se danes zaključuje turnir serije ITTF World Tour, kjer sta nastopala tudi dva naša reprezentanta Darko Jorgić in Alex Galič. Hrastničan je v konkurenci do 21 let prišel med 8 najboljših, medtem ko je Alex v konkurenci dvojic osvojila končno 3. – 4. mesto. Read more »

Vse novice, World Tour
T.S., 20.09.2017 Komentarji so izklopljeni za WT Avstrije: Lep uspeh Kožula v Linzu, usoden šele Kitajec Xue

WT Avstrije: Lep uspeh Kožula v Linzu, usoden šele Kitajec Xue

V Linzu te dni poteka World Tour Avstrije, kjer nastopa kopica najboljših namiznotenisačev sveta. Izmed Slovencev, ki so po bronu na evropskem prvenstvu tokrat nastopili brez prvega moža Bojana Tokića, se je najbolj izkazal Deni Kožul. Read more »

Vse novice, World Tour
T.S., 23.08.2017 Komentarji so izklopljeni za WT Češke: Naši igralci ostali brez finalnega dela

WT Češke: Naši igralci ostali brez finalnega dela

Drugi dan kvalifikacij za ITTF World Tour Češke v Olomucu je naša ekipa končala z nastopi med posamezniki, potem ko je bila trojica naših fantov neuspešna v zadnjem predkrogu. Read more »

Vse novice, World Tour
T.S., 22.08.2017 Komentarji so izklopljeni za WT Češke: Kožul z izjemnima skalpoma slovenski junak prvega dne

WT Češke: Kožul z izjemnima skalpoma slovenski junak prvega dne

V Olomucu na Češkem se je danes pričel turnir serije ITTF World Tour, kjer nastopa tudi 6 Slovencev. Prav vsi so pričeli v kvalifikacijah, kjer sta danes odlično odigrala Deni Kožul in Darko Jorgić. Read more »

Vse novice, World Tour
T.S., 18.08.2017 Komentarji so izklopljeni za Tokić v Bolgariji izgubil v prvem krogu

Tokić v Bolgariji izgubil v prvem krogu

Naš najboljši namiznotenisač Bojan Tokić je po poletnem premoru in kasnejših pripravah s slovensko reprezentanco ta teden odpotoval v Bolgarijo, kjer se je predstavil na tamkajšnjem turnirju serije ITTF World Tour. Read more »

Vse novice, World Tour
T.S., 04.05.2017 Komentarji so izklopljeni za OP Hrvaške: Jorgić in Kožul obstala v osmini finala

OP Hrvaške: Jorgić in Kožul obstala v osmini finala

Konec je slovenskih nastopov na letošnjem Odprtem prvenstvu Hrvaške. V konkurenci do 21 let sta se Darko Jorgić in Deni Kožul uspela prebiti med 16 najboljših, nato pa morala priznati premoč azijskima nasprotnikoma (Kazakhstan je upravno del Evrope, geografsko pa Azije). Read more »

Vse novice, World Tour
T.S., 03.05.2017 Komentarji so izklopljeni za OP Hrvaške: V konkurenci ostali le štirje reprezentanti do 21 let

OP Hrvaške: V konkurenci ostali le štirje reprezentanti do 21 let

Drugi dan kvalifikacij na Odprtem prvenstvu Hrvaške je še dodatno oklestil slovensko izbrano vrsto. Darko Jorgić je nepričakovano izgubil proti Špancu Vilchezu in tako ostal brez mesta v finalnem delu članov, neuspešne so bile tudi vse naše dvojice. Read more »

Vse novice, World Tour
T.S., 02.05.2017 Komentarji so izklopljeni za OP Hrvaške: Šfiligoj in Vovkova prvi dan 100-odstotna v kvalifikacijah do 21 let

OP Hrvaške: Šfiligoj in Vovkova prvi dan 100-odstotna v kvalifikacijah do 21 let

V zagrebškem Domu sportova se je danes, dva dni po koncu turnirja na Otočcu, pričelo še Odprto prvenstvo Hrvaške v namiznem tenisu. Prvi dan kvalifikacij so bili v igri prav vsi Slovenci in prišli do nekaj lepih zmag. Read more »

Vse novice, World Tour
T.S., 30.04.2017 Komentarji so izklopljeni za OP Slovenije: Slovenska selektorja zadovoljna z nastopi naših; Steger in Satova velika zmagovalca

OP Slovenije: Slovenska selektorja zadovoljna z nastopi naših; Steger in Satova velika zmagovalca

Na Otočcu se je danes zaključilo Odprto prvenstvo Slovenije v namiznem tenisu, kjer se je med Slovenci najbolje odrezal Deni Kožul z uvrstitvijo v polfinale tekmovanja do 21 let. Jože Urh in Vesna Ojsteršek sta bila z nastopi svojih varovancev zadovoljna in upata, da bo forma pred prihajajočim svetovnim prvenstvom še rasla. Read more »

Vse novice, World Tour
T.S., 29.04.2017 Komentarji so izklopljeni za OP Slovenije: Rus Ismailov v polfinalu ustavil pohod Kožula

OP Slovenije: Rus Ismailov v polfinalu ustavil pohod Kožula

Otočec bo ta vikend povsem v znamenju Odprtega prvenstva Slovenije v namiznem tenisu. Potem ko je Bojan Tokić zaradi jutrišnje tekem polfinala Bundeslige nastop odpovedal že pred časom, je letos slovensko čast reševal Deni Kožul, ki je nastope v konkurenci mlajših članov končal v polfinalu. Read more »

Vse novice, World Tour
T.S., 28.04.2017 Komentarji so izklopljeni za OP Slovenije: Kožul edini od Slovencev preživel petek

OP Slovenije: Kožul edini od Slovencev preživel petek

V ŠRC Otočec se je danes na Odprtem prvenstvu Slovenije pričel finalni del tekmovanja v sklopu ITTF-ove Challenge serije. Najboljši Slovenci so bili proti favoriziranim nasportnikom večinoma nemočni, izkazal se je Deni Kožul, ki se je v konkurenci do 21 let prebil v četrtfinale. Read more »

Vse novice, World Tour
T.S., 28.04.2017 Komentarji so izklopljeni za OP Slovenije: Slatinšek se je v finalnem delu pridružil Jorgiću in Kožulu

OP Slovenije: Slatinšek se je v finalnem delu pridružil Jorgiću in Kožulu

Na praznični četrtek, 27. aprila, je v ŠRC Otočec potekal drugi dan kvalifikacijskega turnirja v sklopu ITTF Challenge Series Odprtega prvenstva Slovenije. Uroš Slatinšek je nadaljeval, kjer je zaključil v sredo in se med posamezniki prebil v finalni del. Uspeh sta dopolnila še Jan Žibrat in Deni Kožul v konkurenci dvojic. Read more »

Vse novice, World Tour
T.S., 27.04.2017 Komentarji so izklopljeni za OP Slovenije: Slatinšek na domačih tleh ugnal dva mlada talenta

OP Slovenije: Slatinšek na domačih tleh ugnal dva mlada talenta

Na Otočcu se je v sredo pričelo Odprto prvenstvo Slovenije v namiznem tenisu v sklopu ITTF Challenge serije. Večina slovenskih igralcev je bila aktivna v kvalifikacijah, medtem ko imajo Darko Jorgić, Deni Kožul, Alex Galič in Manca Fajmut zaradi nacionalne kvote že zagotovljeno mesto v finalnem delu. Read more »

Vse novice, World Tour
T.S., 24.04.2017 Komentarji so izklopljeni za OP Slovenije letos brez Bojana Tokića, slektor Urh računa na junaka EP do 21 let

OP Slovenije letos brez Bojana Tokića, slektor Urh računa na junaka EP do 21 let

V sredo, 26. aprila, se bo v ŠRC Otočec pričel 5-dnevni festival namiznega tenisa. Na odprto prvenstvo Slovenije v sklopu ITTF Challenge Series prihaja nekaj uveljavljenih imen. Najboljših igralcev sveta letos ne bo, med njimi je zaradi klubskih obveznosti svoje nastope odpovedal tudi Bojan Tokić. Read more »

Preskoči na orodno vrstico