namizni tenisNamizni tenisNAMIZNI TENISpingpong pinkponk ping pong pink ponk

Evropska prvenstva

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 20.09.2017 Komentarji so izklopljeni za Predsednik NTZS mag. Marjan Hribar s posvetilom ob bronu naših junakov

Predsednik NTZS mag. Marjan Hribar s posvetilom ob bronu naših junakov

Ob zgodovinskem dogodku osvojitve prve moške ekipne medalje na evropskih prvenstvih in osvojitvi prvega mesta naše ženske ekipe v 2. diviziji izrekam v imenu NTZS vsem igralkam in igralcem, obema selektorjema, celotnemu trenerskemu štabu iskrene čestitke. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 17.09.2017 Komentarji so izklopljeni za EP 2017: Ženska reprezentanca brez poraza do zmage v 2. diviziji!

EP 2017: Ženska reprezentanca brez poraza do zmage v 2. diviziji!

Nekoliko nesrečno, a ob nori senzaciji naše moške ekipe povsem razumljivo, so izven soja žarometov svojo bitko na ekipnem EP v Luksemburgu uspešno bile tudi Alex Galič, Manca Fajmut, Ana Tofant in Katarina Stražar. Pod poveljstvom neomajne selektorke Vesne Ojsteršek so brez poraza osvojile 2. divizijo in tako prvenstvo zaključile na končnem 17. mestu. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 17.09.2017 Komentarji so izklopljeni za EP 2017: Boll krvnik Slovencev, Jorgić vzel skalp evropskemu prvaku

EP 2017: Boll krvnik Slovencev, Jorgić vzel skalp evropskemu prvaku

V polfinalu ekipnega evropskega prvenstva v Luksemburgu Slovenija ni pripravila senzacije. Najmanj senzacionalistični opis dogajanja v dvorani, ki je slovensko športno javnost ponovno držalo na nogah skoraj 3 ure. Naši fantje so še enkrat presegli same sebe in proti evropski velesili zadnjih 20 let izgubili s pokončno glavo. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 15.09.2017 Komentarji so izklopljeni za EP 2017: Slovenija preko Švedske do prve medalje na ekipnih evropskih prvenstvih!

EP 2017: Slovenija preko Švedske do prve medalje na ekipnih evropskih prvenstvih!

Petek, 15. septembra 2017, bo za vedno z zlatimi črkami zapisan v zgodovino slovenskega namiznega tenisa. Ob 18:45 je Darko Jorgić izkoristil zaključno žogico proti Peru Gerellu in Sloveniji priigral mesto v polfinalu, kjer jih jutri čaka Nemčija z legendarnim Timom Bollom na čelu. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 14.09.2017 Komentarji so izklopljeni za EP 2017: Zgodovinski dan za slovensko moško reprezentanco

EP 2017: Zgodovinski dan za slovensko moško reprezentanco

Na ekipnem evropskem prvenstvu v Luksemburgu je slovenska moška reprezentanca v četrtek poskrbela za senzacionalno zmago nad aktualnimi evropskimi prvaki Avstrijci in se nenadejano prebila v četrtfinale, kjer jih v petkovem sporedu ob 16h čaka obračun s Švedsko. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 13.09.2017 Komentarji so izklopljeni za EP 2017: Fantje klonili proti nekdanjim prvakov, dekleta uspešno prestala krst

EP 2017: Fantje klonili proti nekdanjim prvakov, dekleta uspešno prestala krst

V Luksemburgu se je danes pričelo ekipno evropsko prvenstvo, kjer imamo po nekaj letih znova reprezentanco v prvi jakostni skupini. Tokić in co. so za uvod prvenstva z 0:3 klonili proti Portugalcem, zato pa so bila dekleta s 3:1 boljša od Izraela. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 11.09.2017 Komentarji so izklopljeni za V Luksemburg po senzacijo proti zadnjima dvema prvakoma

V Luksemburg po senzacijo proti zadnjima dvema prvakoma

V sredo, 13. septembra, se bo v Luksemburgu pričel eden izmed vrhuncev letošnje namiznoteniške sezone. 42 moških in 38 ženskih ekip se bo na petdnevnem prvenstvu potegovalo za krono najboljšega na Stari celini. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 13.07.2017 Komentarji so izklopljeni za Opravljen žreb za ekipno EP v Luksemburgu

Opravljen žreb za ekipno EP v Luksemburgu

V Luksemburgu je bil danes na sporedu žreb za ekipno evropsko prvenstvo v namiznem tenisu, ki bo na sporedu med 13. in 17. septembrom. Slovenski fantje se bodo v skupini smrti pomerili z zadnjima dvema prvakoma. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 07.03.2017 Komentarji so izklopljeni za Kvalifikacije za ekipno EP: Moška reprezentanca v Belgiji brez izgubljenega niza do mesta med elito!

Kvalifikacije za ekipno EP: Moška reprezentanca v Belgiji brez izgubljenega niza do mesta med elito!

Danes je bil širom Evrope na sporedu zadnji kvalifikacijski krog v boju za 1. jakostno skupino na jesenskem ekipnem evropskem prvnestvu v Luksemburgu. Naši fantje so danes blesteli v Belgiji, dekleta pa so bila v Dravogradu blizu zmage nad Anglijo. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 28.02.2017 Komentarji so izklopljeni za Prihodnji teden namiznoteniški praznik v Dravogradu

Prihodnji teden namiznoteniški praznik v Dravogradu

Torek, 7. marec 2017, bo za Namiznoteniško zvezo Slovenije izredno razburljiv dan; odvila se bosta namreč zadnja kroga ženskih in moških kvalifikacij za ekipno evropsko prvenstvo v namiznem tenisu. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 11.02.2017 Komentarji so izklopljeni za V ponedeljek sprejem za Darka Jorgića in Denija Kožula

V ponedeljek sprejem za Darka Jorgića in Denija Kožula

Darko Jorgič in Deni Kožul sta na nedavno končanem Evropskem prvenstvu v namiznem tenisu do 21 let osvojila bronasto odličje v posamični konkurenci. Obema junakoma in njunim trenerjem bomo skupaj čestitali v ponedeljek, 13. februarja 2017, ob 11h v sejni sobi Hale Tivoli. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 05.02.2017 Komentarji so izklopljeni za EP do 21 let: Deni Kožul in Darko Jorgić se iz Sočija vračata z bronom

EP do 21 let: Deni Kožul in Darko Jorgić se iz Sočija vračata z bronom

Evropsko prvenstvo do 21 let v ruskem Sočiju se je zaključilo z velikim zmagoslavjem Hrvata Tomislava Pucarja in Nemke Chantal Mantz. Naša mlada namiznoteniška asa Deni Kožul (19 let) in Darko Jorgić (18) sta si razdelila bronasto odličje. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 04.02.2017 Komentarji so izklopljeni za EP do 21 let: Jorgić in Kožul najmanj bronasta!

EP do 21 let: Jorgić in Kožul najmanj bronasta!

V Sočiju so danes na evropskem prvenstvu v namiznem tenisu do 21 let potekali boji za odličja. Darko Jorgić in Deni Kožul sta odigrala sanjsko in se oba uvrstila v polfinale, kjer bosta jutri napadala celo vse-slovenski finale! Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 03.02.2017 Komentarji so izklopljeni za EP U-21: Jorgić in Kožul v finalni del na mestu 3. in 4. nosilca

EP U-21: Jorgić in Kožul v finalni del na mestu 3. in 4. nosilca

Danes je bil v Sočiju na evropskem prvenstvu do 21 let odigran drugi cikel kvalifikacij posameznikov. Darko Jorgić in Deni Kožul sta še enkrat več potrdila, da gre za igralca, na katera bomo lahko v (bližnji in daljni) prihodnosti še kako računali. Read more »

Evropska prvenstva, Vse novice
T.S., 02.02.2017 Komentarji so izklopljeni za EP U-21: Odličen začetek prvenstva za Kožula

EP U-21: Odličen začetek prvenstva za Kožula

V Sočiju se je danes s tekmami predtekmovanja pričelo prvo evropsko prvenstvo v namiznem tenisu za člane do 21 let. Deni Kožul je že na začetku prvenstva pokazal izvrstno formo in se brez težav prebil med 32 najboljših. Tamara Pavčnik po krogu obstala na prvi oviri. Read more »

Preskoči na orodno vrstico