namizni tenisNamizni tenisNAMIZNI TENISpingpong pinkponk ping pong pink ponk

Državna tekmovanja

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 06.11.2017 Komentarji so izklopljeni za Na 1. TOP-8 za člane zmaga za novomeški trio

Na 1. TOP-8 za člane zmaga za novomeški trio

Na Muti so se v nedeljo, 5. novembra, na 1. TOP-8 v sezoni 2017/2018 pomerili člani in članice. V moški konkurenci je bil vrh povsem v znamenju igralcev NTK Krka Novo mesto, ki so zasedli vsa tri mesta na zmagovalnih stopničkah. Pri žesnkah je slavila Ana Tofant (NTS Mengeš). Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 09.10.2017 Komentarji so izklopljeni za Na uvodu sezone zmaga za Kožula in Stražarjevo

Na uvodu sezone zmaga za Kožula in Stražarjevo

Mengeš je v nedeljo, 9. oktobra, gostil sploh prvi republiški turnir v novi sezoni 2017/18. Navadno se najboljši igralci na domačih tleh udarijo že v septembru, a je tokrat ekipno evropsko premešalo koledar in na začetek domače sezone smo morali čakati nenavadno dolgo. Read more »

Državna tekmovanja, Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 25.09.2017 Komentarji so izklopljeni za Konec septembra ponovno v znamenju Kajuhovega turnirja

Konec septembra ponovno v znamenju Kajuhovega turnirja

V soboto in nedeljo, 30. septembra in 1. oktobra, bo v Športnem parku Kodeljevo potekal 27. Kajuhov turnir, še četrti zapored po letu 2014, ko sta Miloš Peperko Živkovič in Špela Polončič iz NTD Kajuh-Slovan, nekdaj eminentni mednarodni turnir ubudila po 17 letih premora. Read more »

Državna tekmovanja, Državna tekmovanja, Rekreativci, Vse novice
T.S., 12.06.2017 Komentarji so izklopljeni za Masters 2017: V kraljevski konkurenci najboljša Darko Jorgić in Ana Tofant

Masters 2017: V kraljevski konkurenci najboljša Darko Jorgić in Ana Tofant

Radlje ob Dravi so v nedeljo, 11. junija, gostile zadnji turnir pod okriljem NTZS v sezoni 2016/2017. Na zaključnem Mastersu so se za kolajne, mesto na lestvici in v primeru članov tudi za kos denarne pogače, udarili najboljši igralci letošnje sezone. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 07.05.2017 Komentarji so izklopljeni za Darko Jorgić in Ana Tofant najboljša v Puconcih

Darko Jorgić in Ana Tofant najboljša v Puconcih

V Prekmurju se je danes, v nedeljo, 7. maja, odvil 3. odprti turnir Republike Slovenije za člane in članice. Najbolje sta se odrezala Darko Jorgić (NTK Krka) in Ana Tofant (NTS Mengeš), ki se z zmago na domačih tleh odpravljata na priprave za prihajajoče svetovno prvenstvo. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 26.03.2017 Komentarji so izklopljeni za Jorgić naslov osvojil tudi pri mlajših članih, Tofantova do zmage po trilerju

Jorgić naslov osvojil tudi pri mlajših članih, Tofantova do zmage po trilerju

Potem ko smo v Cerknici že včeraj dobili nove državne prvake pri mlajših kadetih, so se danes za naslov med posamezniki in dvojicami na 13. državnem prvenstvu RS udarili še člani do 21 let. Darko Jorgić (NTK Krka) je potrdil zmago med člani in prišel do drugega posamičnega naslova letos, medtem ko je pri članicah po napetem finalu slavila Ana Tofant (NTS Mengeš). Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 05.03.2017 Komentarji so izklopljeni za Jorgić in Galičeva upravičila pričakovanja in prišla do prvega naslova državnega prvaka

Jorgić in Galičeva upravičila pričakovanja in prišla do prvega naslova državnega prvaka

V Puconcih se je ob 20. letnici domačega NTK Kema ta vikend odvilo 26. državno prvenstvo RS v namiznem tenisu za člane in članice. Prva junaka tokratne izvedbe sta postala Darko Jorgić (NTK Krka) in Alex Galič (tujina), ki sta se veselila dvojne krone. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 03.03.2017 Komentarji so izklopljeni za V Puconcih vse nared za vrhunec namiznoteniške sezone

V Puconcih vse nared za vrhunec namiznoteniške sezone

Nova športna dvorana v Puconcih bo ta konec tedna v soboto in nedeljo, 4. in 5. marca, gostila 26. državno prvenstvo RS v namiznem tenisu za člane in članice. Naslov branita Deni Kožul in Manca Fajmut (oba tujina). Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 28.01.2017 Komentarji so izklopljeni za Deni Kožul in Ana Tofant najboljša v Murski Soboti

Deni Kožul in Ana Tofant najboljša v Murski Soboti

V Prekmurju, natančneje v Murski Soboti se je v soboto, 28. januarja, odvil 2. TOP-8 RS za člane in članice. V obeh primerih smo v 1. kakovostni skupini spremljali napet boj za končno zmago, ki se je naposled končal z zmago aktualnega državnega prvaka in nove slovenske članske reprezentantke. Read more »

Državna tekmovanja, Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 22.01.2017 Komentarji so izklopljeni za 2. OT RS U-21 in MK: Šfiligoj najboljši še pri mlajših članih, zmaga tudi za Tofantovo

2. OT RS U-21 in MK: Šfiligoj najboljši še pri mlajših članih, zmaga tudi za Tofantovo

V Cirkovcah smo danes spremljali dvojni spored, saj so se na 2. odprtem turnirju RS za sezono 2016/17 merili mlajši člani (U-21) in mlajši kadeti (U-13). Večjih pretresov ni bilo. Pri članih je do svoje prve zmage prišel Tom Šfiligoj (Tujina), pri članicah je Ana Tofant (NTS Mengeš) kljub zmagi izgubila prvo mesto na lestvici. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 17.12.2016 Komentarji so izklopljeni za Na finalu pokala slavje Pucončanov in Mengšank

Na finalu pokala slavje Pucončanov in Mengšank

V Puconcih se je v soboto, 17. decembra, odvil finalni turnir četverice za Pokal RS 2016/17. Če v Slovenski namiznoteniški ligi spremljamo prevlado NTK Krka Novo mesto in NTK Muta, sta danes omenjeni ekipi pokleknili že v polfinalu. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 10.12.2016 Komentarji so izklopljeni za Tom Šfiligoj in Aleksandra Vovk na Ptuju do prvenca med člani

Tom Šfiligoj in Aleksandra Vovk na Ptuju do prvenca med člani

Na Ptuju je bil danes odigran 2. odprti turnir RS za člane in članice v sezoni 2016/17. V odsotnosti najboljših reprezentantov sta do prve zmage med člani v karieri prišla Tom Šfiligoj (tujina) in Aleksandra Vovk (NTZS). Read more »

Državna tekmovanja, Državna tekmovanja
T.S., 04.12.2016 Komentarji so izklopljeni za Kožul brez prave konkurence, prva republiška zmaga za Saro Tokić

Kožul brez prave konkurence, prva republiška zmaga za Saro Tokić

V Mengšu se je na združenem 1. odprtem turnirju za mlajše člane do 21 let in mlajše kadete skupaj zbralo 148 igralcev, tako da se je turnir zaključil šele nekaj pred 21. uro zvečer. Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 20.11.2016 Komentarji so izklopljeni za Peršolja in Tofantova najboljša na Muti

Peršolja in Tofantova najboljša na Muti

Na Muti je v nedeljo, 20. novembra, potekal 1. TOP-8 RS za člane in članice. V odsotnosti najboljših igralcev in igralk sta se končne zmage veselila Ludvik Peršolja (tujina) in Ana Tofant (NTS Mengeš). Read more »

Državna tekmovanja, Vse novice
T.S., 13.11.2016 Komentarji so izklopljeni za Osmino finala Pokala RS zaznamoval Edo Vecko

Osmino finala Pokala RS zaznamoval Edo Vecko

Kdo bi si mislil, da bo Edvard Vecko, sicer nosilec šestih odličij s svetovnih in evropskih prvenstev in tako najuspešnejši slovneski namiznoteniški igralec v zgodovini, glavno ime letošnjega začetka pokalnega tekmovanja. Read more »

Preskoči na orodno vrstico