Tokić med imenitnimi povabljenci v Chicagu

T.S., 25.09.2012
Vse novice

V počastitev 10. obletnice “Killerspinove zabave,” bo med 27. in 29. septembrom v ameriškem Chicagu potekal izjemno atraktiven turnir povabljencev, med katerimi bo poleg mnogih svetovnih in olimpijskih prvakov, tudi  Bojan Tokić.

Namiznoteniške zvezde sredi ameriškega blišča

Čeprav namizni tenis v ZDA nima vidne vloge, pa znajo Američani vsekakor vedno poskrbeti za show in blišč. Deseta izvedba Killerspin turnirja bo še posebej atraktivna, saj so organizatorji v mesto, ki slovi po košarkarski ekipi, pripeljali kopico svetovnih zvezd, med katerimi se je znašel tudi nosilec bronaste medalje z lanskega Evropskega prvenstva, Bojan Tokić, ki se je že javil na socialnem omrežju Facebook: “Chicago shopping time with my fashion designer Karakasevic 🙂!”

Med listo povabljencev lahko najdemo tri olimpijske prvake, tri svetovne prvake in nosilce mnogih odličij z največjih tekmovanj:

Wang Liqin, Qi Chen, Ma Lin, Wang Hao, Ryu Seung Min, Kim Min Seok, Kalinikos Kreanga, Bojan Tokić, Aleksandar Karakašević, Zoran Primorac, Chen Weixin, Jörgen Persson, Ding Ning, BiBa in Ariel Hsing.

Za vrhunski namizni tenis bo tako poskrbljeno, zato si lahko nadejamo mnogo izjemnih potez najboljših igralcev, ki na turnirjih, ki niso tekmovalne narave, blestijo z izjemnimi vložki, kot je naslednji: