Otočec se polni, trening kamp ITTF World Cadet Challenga je pred vrati!

Težko si je predstavljati, koliko dela je bilo že vloženega v organizacijo ITTF World Cadet Challenga in koliko dela organizatorje še čaka. Trenutek resnice je vse bližje in z jutrišnjim pričetkom 3-dnevnega trening kampa se na Otočcu začenja zares!

Priprave v zaključni fazi

Športno-rekreativni center Otočec, ki bo od 26. oktobra do 3. novembra na ITTF World Cadet Challengu gostil najperspektivnejše mlade igralce z vsega sveta, počasi toda vztrajno dobiva končno podobo.

Direktorica turnirja in ‘mastermind’ organizacijskega komiteja Sajda Slatinšek ob pomoči ITTF-ovega strokovnjaka za velika tekmovanja Raula Calina in svoje številčne ekipe pomočnikov na Otočcu s polno paro lomi še zadnje organizacijske orehe. Delo zajema vsak mogoč in nemogoč spekter – organizacija prevoza z letališč, lepljenje barier s sponzorskim materialom, urejanje akreditacij, postavljanje reflektorjev in ozvočenja, načrtovanje otvoritvene slovesnosti, predvsem pa skrb za podrobnosti, nad katerimi je Španec Calin izjemno navdušen in se kar ne mora načuditi pestrosti idej Slatinškove, ki ima učinkovito strategijo: “Več kot 90% dela želim imeti opravljenega še pred začetkom turnirja, tako da lahko tekom turnirja le še pilimo podrobnosti in uživamo v njem.

Vse namiznoteniške navdušence tako že sedaj vljudno vabimo na otvoritev dogodka, ki bo na sporedu v torek ob 9h zjutraj. Celotna tema dogodka bo srednjeveški Otočec glavna akterka pa bo v sodelovanju z Društvom Svitar gospa Eleonora.

Bariere se ne postavijo same - organizacijska zahtevnost je nepredstavljiva.

Bariere se ne postavijo same – organizacijska zahtevnost je nepredstavljiva.

Podprimo naše igralce in trud organizatorjev!

Celoten Svetovni kadetski izziv je odprt za javnost in prav bi bilo, če bi ob takem dogodku skupaj stopila celotna slovenska namiznoteniška druščina. Čas je, da pozabimo na stare zamere in vse slabo, kar se je zgodilo v preteklosti ter v zgodovini slovenskega namiznega tenisa odpremo novo poglavje tudi na tem področju. Slovenski igralci in vsi udeleženi v organizacij bodo na Otočcu še kako veseli vsakega znanega (in neznanega) obraza ter vsakega ploska s tribun – ne dovolimo si zapraviti te edinstvene priložnosti!

Poskrbimo, da bodo tribune tekom dogodka ne bodo samevale.

Poskrbimo, da bodo tribune tekom dogodka ne bodo samevale.