Horvat in Fajmutova najboljša na članskem Topu

T.S., 03.11.2012
Državna tekmovanja, Vse novice

Ravne na Koroškem so v soboto, 3. novembra, gostile 1. Top 8 RS za člane in članice. Najbolj sta se izkazala Mitja Horvat pri fantih in Manca Fajmut pri dekletih, ki sta turnir končala brez izgubljenega dvoboja in se upravičeno veselila končne zmage.

Fajmutova najboljša na domačih tleh

Organizatorji 1. Top 8 RS za člane v sezoni 2012/2013 NTK Fužinar, so bili po koncu tekmovanja še kako zadovoljni, saj so njihova dekleta, ki v SNTL zadnja leta kraljujejo, pobrala vso smetano. V 1. skupini članic je Manca Fajmut brez težav osvojila turnir, na katerem je izgubila vsega 2 niza. Za njo se je uvrstila Alex Galič, ki živi in trenira v Nemčiji, 3. mesta pa se je veselila Ivana Zera iz NTK Ljubljana.

V 2. kakovostni skupini pri dekletih so domačinke povsem pometle s konkurenco. Prvo mesto je osvojila Zala Veronik, druga je bil Katja Šapek, tretja pa Nika Veronik.

Pri moških so se na vrhu zvrstili stari mački namiznega tenisa v Sloveniji. Svojo premoč na domači sceni v zadnjih letih je znova potrdil Mitja Horvat iz NTK Kema, ki je turnir končal brez poraza. Na drugem mestu je bil Uroš Slatinšek iz NTK Krka, tretji pa je bil Gregor Zafoštnik iz ŽNTK Zavarovalnica Maribor.

V drugi skupini so mesta na stopničkah po vrstnem redu zasedli Patrik Rosc iz NTK Tempo, Deni Kožul iz NTK Logatec in Danilo Piljak iz NTK Cirkovce.

Foto: arhiv NTZS (www.ntzs.si)