Fridrih in Pavič slavila na DP za rekreativce in veterane

T.S., 20.04.2013
Rekreativci, Vse novice

Preteklo soboto, 13.04.2013, je v Bohinju potekalo Državno prvenstvo veteranov in rekreativcev v namiznem tenisu. Igralci iz vse Slovenije so nastopali v kategorijah moški posamezno (različne starostne kategorije), ženske posamezno (do 50 in nad 50 let), moške, ženske in mešane dvojice.

Pod budnim očesom organizatorja NTK BOHN, je tekmovanje potekalo zelo hitro, tekoče in brez napak. Organizacija je bila vrhunska, tako da je je 168 nastopajočih zares uživalo. Na otvoritvi tekmovanja je vsem športno srečo zaželel župan Bohinja g. Franc Kramar.

Tekmovanje je potekalo na 18 mizah, pri tako velikem številu tekmovalcev pa lepih in izenačenih dvobojev, dobrih udarcev ter vrhunskih potez ni manjkalo. V konkurenci moških do 40 let je slavil nekdanji mladi reprezentant Tim Fridrih, najbolj zanimivo pa je bilo v kategoriji do 50 let, kjer je Bojan Pavič v finalu s 3:0 ugnal Darka Jamška.

Na zaključku je ob podelitvi nagrad najboljšim Gaj Vidmar pohvalil vse igralce in organizatorja ter slovesnost zaključil z upanjem, da se rekreativci in veterani kmalu spet srečajo. Podeljeni so bili tudi pokali najboljšim udeležencem turnirjev za jakostno lestvico.

Najstarejši udeleženec turnirjev letos je bil 83 let star gospod Lado Petrovič, ki je prejel spominsko plaketo.

DP za rekreativce in veterane
Rezultati – posamezno
Rezultati – dvojice