Dobrodošli v Namiznoteniškem svetu

T.S., 24.09.2012
Vse novice

Namizni tenis je eden izmed najbolj razširjenih športov na svetu, tako na tekmovalni, kot tudi rekreativni ravni. Tudi v Sloveniji je namizni tenis zelo razširjen, namiznoteniške klube lahko najdete prav v vseh koncih Slovenije, naši namiznotenisači pa so uspešni tudi v mednarodnem merilu. Žal pa najhitrejši šport z loparji na svetu v Sloveniji nikoli ni našel prave medijske veljave… vse do sedaj!

Lepi uspehi Bojana Tokića, obetavni mladi igralci in močna razvejanost namiznega tenisa v Sloveniji si zaslužijo prepoznavnost. Na novonastalem spletnem portalu ntsvet.com boste uporabniki lahko brali vse pomembnejše namiznoteniške novice. Pokrivali bomo vsa republiška tekmovanja, ITTF in ETTU dogodke ter skušali čim večji množici približati ta atraktiven šport.

Spletna stran je namenjena vsem igralcem, funkcionarjem in ljubiteljem namiznega tenisa. Prav vsi uporabniki ste dobrodošli, da se registrirate na naš portal in z nami delite mnenje preko komentarjev. Najdete nas tudi na Facebooku, kjer boste lahko sledili vsem novostim na naši strani ter čez čas sodelovali v nagradnih igrah. Vsa vprašanja, pohvale, pritožbe itd. nam lahko zastavite na info@ntsvet.com.

Ob tej priložnosti smo za mnenje povprašali tudi najboljšega slovenskega namiznotenisača, Bojana Tokića: “Trenutno je splet vir informacij, ki ga berejo vsi, zato je spletna stran velika pridobitev in bo zelo dobrodošla.

Obilico namiznoteniških užitkov vam želi
ekipa ntsvet.com.