namizni tenisNamizni tenisNAMIZNI TENISpingpong pinkponk ping pong pink ponk

Napovej in zadeni

Turnir je zaključen.
Do začetka glasovanja

Ekipa spletnega portala ntsvet.com je pripravila nagradno igro Napovej in zadeni, ki je namenjena vsem uporabnikom, ki na našo spletno stran vstopajo iz Slovenije. Gre za končno napoved rezultatske tabele na Svetovnem prvenstvu v namiznem tenisu za člane in članice, ki bo med 4. in 13. oktobrom 2013 potekalo v Schwechatu v Avstriji. Nagrade tudi tokrat prispeva spletna trgovina Loparji.si.

Kliknite tukaj za oddajo svoje napovedi!

Napoved

Napovedi boste lahko oddali od srede, 9. oktobra, predvidoma ob 22:00 (oz. ko bo znan žreb finalnega dela tekmovanja), zadnji čas za oddajo napovedi pa bo petek, 11. oktobra, ob 15:00, ko se bo glavni del turnirja posameznikov v Schwechatu tudi uradno začel.

Za oddajo napovedi se morate prijaviti oz. registrirati na naš portal!

Vaša naloga je, da od 1. kroga naprej, vse do finalnega obračuna napoveste zmagovalce posameznih dvobojev. Ko boste rešili tabelo, nujno odgovorite tudi na spodnji vprašanji, ki bosta v primeru izenačenega izida dveh ali večih tekmovalcev določili zmagovalca. Ko ste opravili s tem delom, kliknite na gumb “Pošlji napoved” in vaše napovedi bodo shranjene. Če se kasneje premislite, lahko svoje napovedi spreminjate vse do 11. oktobra ob 15:00, ko bo urejanje napovedi onemogočeno.

Točkovanje

Rezultati vaših napovedi se bodo tekom turnirja sproti osveževali in jih boste lahko našli pod zavihkom “Lestvica“, kjer bosta prikazana vaš rezultat in uvrstitev ter celotna lestvica vseh sodelujočih.

Za pravilne napovedi so točke razporejene po naslednjem kopitu:

točke dvobojev Max točk
1. krog 1 32 32
2. krog 2 16 32
3. krog 3 8 24
četrtfinale 5 4 20
polfinale 10 2 20
finale 20 1 20
skupaj 63 148

Nagrade

Nagrade bodo po koncu turnirja prejeli trije najboljši napovedovalci s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Prejeli bodo namiznoteniške artikle iz spletne trgovine Loparji.si.

Po končani nagradni igri boste o prevzemu nagrade obveščeni po elektronski pošti. Če bo nagrajenec star manj kot 18 let, bo naša ekipa za izročitev nagrade zahtevala podpis polnoletnega skrbnika nagrajene osebe.


Z registracijo in sodelovanjem se strinjate s pogoji in pravili sodelovanja.

Preskoči na orodno vrstico