Poslanica Ištvana Korpe mladim slovenskim igralcem namiznega tenisa

T.S., 03.12.2013
Mladi, Vse novice

Pretekli teden smo poročali o imenovanju Ištvana Korpe in Edvarda Vecka v Hram slovenskih športnih junakov in v ta namen je mlajši izmed obeh slovenskih namiznoteniških herojev zaželel srečo mladim slovenskim igralcem.

Ištvan Korpa je svoje razkošno namiznoteniško znanje nazadnje delil konec oktobra na trening kampu pred začetkom ITTF World Cadet Challenga na Otočcu, kjer je predvsem usmerjal trenerje in poudarjal, da je tudi trenersko delo sestavljeno iz nenehnega učenja oz. spoznavanja novih stvari.

Z Ištvanom smo ob tem častnem dogodku tudi spregovorili, kot se za velikega moža spodobi, pa je nemudoma pozornost preusmeril na mladi rod. Prav je, da legende dobijo spoštovanje, ki si ga zaslužijo in prav je, da njihov duh bdi tudi nad mlajšimi generacijami, zato mladi igralci – vzemite Ištvanove besede na znanje!

S tem priznanjem sva z Edom prijetno počaščena in tudi ponosna, da je namizni tenis v Sloveniji, zraven drugih priznanih športov, dobil svoje mesto v Hramu. To naj bo sedanjim generacijam posebna spodbuda za trdo delo!