Pester spored za mlade igralce

T.S., 26.10.2012 comments 1
Mladi, Vse novice

Po koncu Evropskega prvenstva se bodo stvari kmalu ponovno normalizirale. V ospredje prihajajo domača tekmovanja in mednarodna tekmovanja za mlajše odprave. Mladeniči bodo po pripravah na Otočcu obiskali Katar, Bahrajn in Madžarsko.

Natrpan urnik za mlade upe

V nedeljo, 28. oktobra, se bodo na Otočcu pod vodstvom selektorja Jožeta Urha in pomočnika Mateja Petarja začele nove reprezentančne priprave za mladino. Najboljši mladi igralci in igralke bodo skupaj trenirali do 2. novembra, ko se bodo priprave končale.

Ne prezrite
Priprave mladine
MP Madžarske
1. TOP člani/-ce

Vsi reprezentanti se bodo dan pred začetkom priprav, 27. oktobra, sicer zbrali v Izoli, kjer bo odigran 2. OT RS za mladince.

Po pripravah se bo šestčlanska ekipa – Alex Galič, Nina Zupančič, Katja Gutnik, Ludvik Peršolja, Patrik Sukič in Deni Kožul – odpravila na ITTF Hungarian Junior Open, ki bo med 8. in 11. novembrom potekal v Tati.

Mlajši del moške reprezentance v sestavi Tom Šfiligoj, Darko Jorgić, Erik Paulin, Tilen Cvetko, Aljaž Šmaljcelj in Peter Hribar pa čaka potovanje na arabski polotok. Najprej bodo 6. novembra odpotovali v Katar, kjer bodo na športni akademiji Aspire s katarsko reprezentanco opravili skupne priprave, nato pa bodo med 14. in 18. novembrom omenjeni igralci nastopali še na Bahrain Junior and Cadet Open.

Dolgčas ne bo niti članom

Jutri, 27. oktobra, žensk reprezentanca v Oslu začenja kvalifikacijski turnir v Oslu za uvrstitev v 2. divizijo Evropskega ekipnega prvenstva. Postava bo ista kot na EP v Herningu: Jana Tomazini, Manca Fajmut, Alex Galič in Nina Zupančič.

Že čez nekaj dni, natančneje, 31. oktobra, se nadaljuje World Tour. V Bremnu bosta nastopila Jan Žibrat in Alex Galič, Bojan Tokić pa je turnir odpovedal..

V Sloveniji pa se članska tekmovanja nadaljujejo 3. novembra, ko bo v Ravnah na Koroškem odigran 1. turnir TOP RS za člane in članice. V prilogi na desni strani prispevka si poglejte nastopajoče.

O vsem dogajanju bomo poročali tudi na naši spletni strani! Vabljeni k branju.

Komentar k članku “Pester spored za mlade igralce”

  1. marjan pravi:

    Ja lepo je da se vlaga v mlade, samo ne zdi se mi prav, da pa pozabljamo na člane, ki so vlečna sila. Naprimer v tej polovici sezone ima Žibrat en protuor v nemčiji, ki je eden najmočnejših, pa še tega mora odigrati sam, brez trenerja.