NTZS z zaključno večerjo nagradila mlade ‘centraše’

T.S., 17.12.2013
Mladi, Vse novice

Včeraj je Namiznoteniška zveza Slovenije na čelu s predsednikom mag. Marjanom Hribarjem ter Danijelom Šarlahom in Sajdo Slatinšek mlade igralce iz NT centra nagradila s skupno večerjo in darilom.

Pod vodstvom selektorja za mladino in mednarodno priznanega namiznoteniškega strokovnjaka za delo z mladimi Jožeta Urha je letos septembra v Novem mestu zaživel visokoleteči projekt v času 1. mandata predsednika NTZS mag. Hribarja t.i. Namiznoteniški trening center Slovenije.

Domačinom iz NTK Krka Tilnu NovakuAljažu Šmaljclju in Petru Hribarju so se v prestolnici Dolenjske pridružili še Manca Fajmut, ki v absolventskem letu prebiva v študentskem domu ter Ludvik PeršoljaTom ŠfiligojDeni KožulDarko JorgićZala VeronikNika Veronik in Gaja Paradiž, ki prebivajo v sosednjem dijaškem domu.

V počastitev poguma in predanosti, ki so jo mladi reprezentanti pokazali z odločitvijo o menjavi domačega okolja z namiznoteniškim, je vodstvo NTZS včeraj igralce pogostilo na večerji v lokalni gostilni, kjer so se zabavali in tudi prejeli darila pred prihajajočimi božično-novoletnimi prazniki.