Po pripravah v Katarju se jutri začenja turnir v Bahrajnu!

T.S., 13.11.2012
Mednarodna prvenstva, Vse novice

Kadetska odprava je zaključila priprave v katarskem centru Aspire in je danes že opravila trening v Bahrajnu, kjer se jutri začenja turnir serije ITTF Junior Circuit. Na treningu je prišlo do poškodbe Toma Šfiligoja, ki bo morda moral izpustiti turnir.

Poškodba v ekipi 1. nosilcev ekipnega turnirja

Tom Šfiligoj, Darko Jorgić, Erik Paulin, Aljaž Šmaljcelj, Tilen Cvetko in Peter Hribar so danes opravili trening pred jutrišnjim začetkom ITTF Junior Circuita v Bahrjanu. Igralce spremlja selektor za mladino Jože Urh.

Žal smo s treninga prejeli informacijo, da je med igranjem dvojic Tom stopil na Darkovo nogo in si zvil gleženj, katerega mu je oskrbel lokalni fizioterapevt odbojkarske ekipe. Ali bo Tom na turnirju lahko nastopil, bo znano jutri, ko ga bo še enkrat pregledal fizioterapevt. Sicer so Tom, Darko in Erik 1. nosilci ekipnega turnirja, Aljaž, Tilen in Peter pa četrti.

Tekmovanje se začne jutri ob 9:30 po lokalnem času (7:30 po slovenskem) s kvalifikacijskimi obračuni v ekipnem delu.

Čas v Katarju zaznamoval luksuz

Morda celo bolj kot po treningih, si bodo bivanje v Katarju reprezentanti zapomnili po luksuzu, ki ga je ponujal The Torch Hotel. Zagotovo bodo imeli igralci ob povratku v domovino veliko za povedati o udobju in prijaznosti lokalnih delavcev, do takrat pa vam prilagamo samo nekaj slik iz njihovih Facebook profilov.

Slike: Facebook in NTZS