Otočec gosti najobsežnejše priprave doslej, Jorgić septembra na Europe Youth Top-10

Jutri se bodo na Otočcu pričele razširjene priprave vseh naših reprezentanc. Najbolj na trnih bodo ta čas naši najmlajši, ki jih konec avgusta v Franciji čaka neuradno evropsko prvenstvo za mlajše kadete, lepa čast pa je doletela Darka Jorgića, ki si je priigral nastop na evropskem turnirju Top-10, ki bo v drugi polovici septembra potekal v Terniju.

Na Otočcu sprejem in priprave, najmlajši čakajo na Euro Mini Champs

Slovenska namiznoteniška elita se za teden dni ponovno seli na Otočec, kjer bodo med 12. in 19. avgustom potekale razširjene priprave skoraj vseh reprezentanc – od kadetov do članov. Še pred začetkom priprav pa bo jutri ob 11h v Hotelu Šport organiziran še sprejem za naše nosilce odličij iz letošnjega 56. MEP v Ostravi. Jutri naj bi igralci, ki so se prijavili v Namiznoteniški trening center Slovenije oz. starši le teh, podpisali pogodbo z NTZS.

vabilo

Vabilo NTZS.

Priprav se sicer ne bodo udeležili tudi naši najmlajši igralci, katere med 23. in 25. avgustom čaka neuradno evropsko prvenstvo za mlajše kadete, t.i. Euro Mini Champs v francoskem Schiltigheimu. Našo odpravo bo sestavljalo 10 upov – letniki 2001: Trtnik Rok, Šegula Marsel, Stražar Katarina, Vogrinčič Nuša in Opeka Lara ter letniki 2002: Novel Matija, Jevšnik Jan, Paulin Lea, Novak Tjaša in Paljk Manca. Skupaj z igralci bosta v Francijo odpotovala David Orešnik in Žiga Jazbec.

Jorgić septembra na Europe Youth Top-10

Z dobrimi nastopi v letošnji sezoni, predvsem pa na letošnjem EP za mladino, si je naš najbolj obetaven mlad igralec zadnjih let Darko Jorgić zagotovil nastop na prestižnem turnirju Europe Youth Top-10, kjer se v kategorijah kadetov in mladincev po sistemu top pomeri 10 najboljših evropskih igralk in igralcev preteklega leta. Turnir bo potekal med 20. in 22. septembrom v italijanskem Terniju, lahko pa si ogledate tudi seznam vseh nastopajočih.

Darka septembra čaka prestižni turnir izbrancev.

Darka septembra čaka prestižni turnir izbrancev.