V štajerski prestolnici slavje Freliha in Vovkove

T.S., 26.05.2013
Državna tekmovanja, Vse novice

V Mariboru je danes potekal 1. TOP Republike Slovenije za mlajše kadete in mlajše kadetinje. Znova sta na republiškem turnirju za igralce mlajše od 13 let slavila Aljaž Frelih in Aleksandra Vovk. Vse oči so sedaj tako uprte v Velenje, kjer se bo sezona tekmovanj pod okriljem NTZS prihodnjo soboto zaključila na spektakularen način s turnirjem Masters, ki bo letos potekal v nekoliko spremenjeni obliki.

Na predzadnjem republiškem tekmovanju v letošnji sezoni so se v Mariboru na turnirju TOP danes pomerili naši najboljši mlajši kadeti in mlajše kadetinje.

Pri fantih je bil brez poraza najboljši Aljaž Frelih, ki mu je letos spodletelo zgolj na Državnem prvenstvu, danes pa je vseh sedem tekem dobil brez izgubljenega niza. Drugo mesto je zasedel Rok Trtnik, tretji pa je bil po zanimivem krogu, v katerem so se znašli kar trije igralci s štirimi porazi, Marsel Šegula.

Svojo popolno sezono na domačih tleh je danes nadaljevala Aleksandra Vovk, ki je sicer izgubila proti drugouvrščeni Katji Krajnc, toda v preostalih obračunih si napake ni privoščila in je z izkupičkom zmag in porazov 6:1 dobila še četrti republiški turnir v letošnji sezoni v kategoriji mlajših kadetov. Aleksandri in Katji se je na zmagovalnem odru pridružila še Katarina Stražar.

Aleksandra Vovk je letos na domačih tleh domala nepremagljiva.

Aleksandra Vovk je letos na domačih tleh domala nepremagljiva.

1. TOP mlajši kadeti
Vsi rezultati