Pri mladincih nič novega – na vrhu znova Jorgić in Zala Veronik

T.S., 13.10.2013 comments 1
Državna tekmovanja, Vse novice

V Izoli je danes potekal 2. odprti turnir Republike Slovenije za mladince in mladinke v letošnji sezoni. Zmage sta se znova veselila Darko Jorgić in Zala Veronik.

Tudi drugo letošnje srečanje mladincev je tako minilo brez večjih presenečenj. Svojo premoč na domačih tleh je pri fantih znova potrdil Darko Jorgić, ki je v finalnem obračunu s 3:0 premagal svojega prijatelja Denija Kožula. Tretje mesto sta si razdelila Tom Šfiligoj in Tilen Cvetko.

Na zmagovalni oder tokrat ni uspelo stopiti Eriku Paulinu, ki je v četrtfinalu izgubil proti Šfiligoju, drugo – uvrščeni s 1. OT Patrik Sukič pa tokrat ni nastopil. Omeniti velja uspeh Miha Hribarja, ki je sploh prvič v življenju na republiškem turnirju prišel v četrtfinale, potem ko je v osmini finala na 10. točki odločilnega niza izločil Maria Kolbla.

Pri dekletih sta se v finale uvrstili dvojčici Veronik, znova pa je bila uspešnejša Zala, ki je slavila z rezultatom 3:1. Zmagovalka turnirja je morala v polfinalu močno garati proti Tamari Pavčnik, ki je pokazala odlično igro in se po poškodbi očitno vrača v pravo formo, saj je že v četrtfinalu s 3:0 premagala svojo tekmico Gajo Paradiž.

Domače organizatorje turnirja je razveselila Maja Milenkovski, ki si je s Pavčnikovo razdelila 3. mesto.

Dvojčici Veronik znova na samem vrhu.

Dvojčici Veronik znova na samem vrhu.

1. OT RS mladinci
Rezultati mladinci
Rezultati mladinke
Lestvice mladinci
Lestvice mladinke

Komentar k članku “Pri mladincih nič novega – na vrhu znova Jorgić in Zala Veronik”

  1. banjica banjica pravi:

    Bravo Darko!Gremo naprej v nove zmage.