Konec septembra ponovno v znamenju Kajuhovega turnirja

V soboto in nedeljo, 30. septembra in 1. oktobra, bo v Športnem parku Kodeljevo potekal 27. Kajuhov turnir, še četrti zapored po letu 2014, ko sta Miloš Peperko Živkovič in Špela Polončič iz NTD Kajuh-Slovan, nekdaj eminentni mednarodni turnir ubudila po 17 letih premora.

Če sta nekoč na turnirju v mladinski konkurenci blestela Bojan Tokić in Bastian Steger, v zadnjih letih glavna vloga pripada mladim slovenskim reprezentantom, ki si hitro a zanesljivo utirajo pot tudi v člansko reprezentanco.

Organizatorji tudi letos pričakujejo okoli 200 prijavljenih tekmovalcev, ki se bodo v dveh dneh borili za pokale in ostale praktične nagrade, za katere bodo poskrbeli glavni sponzorji NLB, Lidl in Enemon. Vsako leto z nagradami, ki so razdeljene na podlagi nagradnega žrebanja, pomaga tudi naš najboljši namiznotenisač Bojan Tokić.

V sobotnem delu sporeda se bodo dopoldne najprej pričeli boji v konkurencah mlajši kadet in kadeti ekipno, popoldne pa bodo v obeh starostnih skupinah sledila še posamična tekmovanja. Nedeljski spored bo v znamenju mladincev, članov in rekreativcev, kjer je v zadnjih treh edicijah s tremi zaporednimi zmagami izstopal legendarni Edvard Vecko.

Prijave so odprte do konca 25.9. na elektrosnki naslov ndtkajuh@gmail.com.

27. Kajuhov turnir
Uradna stran tekmovanja
Razpis 2017
Arhiv 2016

Arhiv 2015
Arhiv 2014