Čez vikend bodo na Muti okronani prvi državni prvaki v letu 2014!

T.S., 10.01.2014
Državna tekmovanja, Vse novice

V soboto in nedeljo, 11. in 12. januarja, bo na Muti potekalo Ekipno državno prvenstvo za mladince in mladinke. Lanski naslov pri dekletih bo branil NTK Logatec, pri fantih pa lanskoletni prvaki iz NTK Letrika letos ne branijo naslova.

Po krajšem premoru se jutri na Koroškem nadaljuje sezone tekmovanj Namiznoteniške zveze Slovenije. Drugi januarski vikend bo okronal prve državne prvake v letošnji sezoni in sicer v konkurenci mladincev in mladink ekipno.

Lani so pri fantih pod vodstvom Ludvika Peršolje slavili Primorci iz NTK Letrika, letos pa, po odhodu njihovega nosilca uspeha v članske vrste, sploh niso prijavili ekipe. Glavni favoriti za naslov prvaka bodo tako nedvomno lanskoletni nosilci srebrne kolajne igralci iz NTK Krka, ki pa letos nastopajo v povsem spremenjeni ekipi, saj vodilno vlogo poleg bratov Hribar igrata Darko Jorgić in Tilen Cvetko, ki sta v novomeški klub prestopila lani poleti.

Pri dekletih bodo branilke naslova iz NTK Logatec skušale zaustaviti dvojčici Veronik, ki bosta skušali priigrati naslov Korošicam iz NTK Interdiskont,

Rezultate boste lahko spremljali na spletni strani NTZS, vsi tisti, ki imate radi namizni tenis, pa ste vljudno vabljeni, da si ogledate zanimive boje naših najboljših mladink in mladincev na samem prizorišču dogajanja!