Druge priprave mladih upov na Otočcu pod vodstvom Jožeta Urha

O.P., 25.09.2012
Mladi, Vse novice

Jože Urh se je letos po nekaj letnem delovanju v Italiji z italijansko kadetsko reprezentanco, kjer je dosegel tudi zelo lepe uspehe, vrnil na mesto selektorja slovenske reprezentance za mlade. Spomnimo, da je bil prav Jože Urh (takrat selektor slovenske članske reprezentance) eden najbolj zaslužnih za uspehe današnjega slovenskega namiznoteniškega asa in dobitnika bronaste kolajne na evropskem prvenstvu lani v Gdansku, Bojana Tokića!

Od 27. do 30. septembra 2012, bodo na Otočcu potekale kadetske in mladinske reprezentančne priprave za fante in dekleta. To bodo že druge priprave pod vodstvom novega selektorja, Jožeta Urha, ki je avgusta letos nadomestil prejšnjega selektorja Mateja Petarja.

Naši mladi upi se bodo tako zbrali skupaj kar sredi tedna, kar je dobrodošla novost, seveda pa bo tekom priprav med treningi tudi čas za šolske obveznosti. V zadnjih letih je Otočec postal stalna baza reprezentančnih priprav, NTZS pa si prizadeva, da bi na dolenjskem koncu Slovenije zrasel tudi namiznoteniški center, s pomočjo katerega bi imeli mladi igralci možnost držati stik z najboljšimi v Evropi.

Otočec je postal trening baza slovenske namiznoteniške reprezentance. (Foto: www.facebook.com)

Na pripravah bodo prisotni naslednje igralke in igralci:

Zupančič Nina, Gutnik Katja, Veronik Nika, Veronik Zala, Pavčnik Tamara, Paradiž Gaja, Peršolja Ludvik, Sukič Patrik, Šfiligoj Tom, Kožul Deni, Novak Tilen, Jorgić Darko, Paulin Erik, Šmaljcelj Aljaž, Cvetko Tilen, Hribar Peter, Norčič Luka in Zelko Damjan.

 Foto: www.facebook.com , www.dnevnik.si