Stroj pod imenom “Hao Shuai” še naprej melje nasprotnike v Superligi!

O.P., 01.11.2012
Tuje lige, Vse novice

5. krog kitajske Superlige je znova zaznamoval Hao Shuai, ki je prizadel poraz Zhang Jikeju. Kljub dobri igri Hao Shuaija je bila njegova ekipa Tianjin poražena proti ekipi Shandonga. Moštva Shanghai, Ningbo in Jiangsu so pričakovane slavile proti svojim nasprotnikom.

Hao Shuai tokrat premagal Zhang Jikeja

V središču pozornosti 5. kroga kitajske Superlige je bila tekma med ekipo Shandonga in ekipe Tianjin, v kateri je slavil Shandong z rezultatom 3:2. Zhang Jike je svoj pri dvoboj proti Jörgnu Perssonu dobil z rezultatom 3:1, Hao Shuai je bil premočan nasprotnik za Fang Bo-ja in ga tako premagal z rezultatom 3:1.V igri dvojic sta po tesnem boju slavila Fang Bo in Zhang Chao proti dvojici Jörgen Persson in Lei Zhenhua z rezultatom 2:1 ter popeljala ekipo Tianjin v vodstvo z 2:1. Sledil je dvoboj med letošnjim najbolj “vročim” igralcem Hao Shuai-em proti Zhang Jikeju, katerega je  po epskem dvoboju v svojo prit obrnil Hao Shuai z rezultatom 3:2. V zadnjem dvoboju je   Zhang Chao premagal Lei Zhenhua-ja z rezultatom 2:0 in tako je ekipa Shandonga slavila z končnim rezultatom 3:2.

Shanghai z Xu Xinom in Wang Liqinom na čelu  je pričakovano slavil proti ekipi Bazhou z rezultatom 3:0. Ningbo je zmagal svojo četrto tekmo v letošnji ligi proti Bayi z rezultatom 3:1, kjer je bil v središču pozornosti dvoboj za med Ma Longom in Wang Hao-om, ki ga je dobil Ma Long. Jiangsu je pometel z Sichuanu z rezultatom 3:0.

Rezultati 5. kroga kitajske Superlige:

Shandong : Tiajin 3:2

Shanghai : Bazhou 3:0

Ningbo : Bayi 3:1

Sichuan : Jiangsu 0:3

Foto: www.tenisdemesacv.blogspot.com