Persson svoji ekipi priboril zmago v 7. krogu kitajske Superlige!

O.P., 12.11.2012
Tuje lige, Vse novice

7. krog kitajske Superlige je zaznamoval poraz ekipe Shanghai proti ekipi Ningbo. Za vodilno ekipo na lestvici v kitajski ligi je bil to sploh prvi poraz v letošnji sezoni.

Shandong še drugič poražen v letošnji sezoni!

Ekipa Shandong, za katero igra aktualni olimpijski in svetovni prvak Zhang Jike, je bila kljub njegovi fenomenalni predstavi poražena proti ekipi Jiangsu s končnim rezultatom 2:3. Zhang Jike je v prvem dvoboju premagal Xu Xuija z rezultatom 3:0, v svojem drugem dvoboju pa je bil prav tako prepričljivo boljši od znamenitega Ma Lina z rezultatom 3:0 v nizih, kar pa ni zadostovalo za končno zmagoslavje ekipe Shandong.

Persson priboril zmago svoji ekipi!

Jörgen Persson, ki v letošnji sezoni igra za klub Tianjin je dosegel ključno zmago za končno zmagoslavje njegove ekipe proti ekipi Bazhou s končnim rezultatom 2:3. Hao Shuai je bil spet suveren in je s svojima dvema zmagama ob pomoči Perssona popeljal svojo ekipo do zmage. Z zmago se je ekipa Tianjin izenačila z ekipo Jiangsu na četrtem mestu na lestvici.

Ningbo prizadel prvi poraz ekipi Shanghai!

Ekipa Ningbo je v domači dvorani presenetila ekipo Shanghai in jo prepričljivo premagala s končnim rezultatom 3:0. V prvi tekmi je presenetljivo poraz doživel Xu Xin proti Yan Anu, ki ga je premagal z rezultatom 1:3 v nizih. Druga tekma med veteranom Wang Liqinom in Ma Longom se je končala s prepričljivo zmago slednjega, ki je bil boljši od Wanga z 0:3 v nizih. Za prepričljivo zmago ekipe Ningbo je bilo potrebno počakati zgolj na igro dvojic, ki je zadostovala za končno zmago.

Tekma med ekipo Bayi in ekipo Sichuan je bila prestavljena na 26. december tega leta.

Foto: www.ystadsallehanda.se