Naši ekipi v 1. krogu Superlige na Madžarskem nemočni

T.S., 10.09.2013 comments 1
Tuje lige, Vse novice

Danes se je začela evropska Superliga v kateri imamo letos prijavljeni kar dve ekipi. Poleg sedaj že standardne udeležbe prve ekipe NTK Kema Puconci, je letos Namiznoteniška zveza Slovenije na to tekmovanje prijavila tudi ekipo slovenskih U-21 reprezentantov.

Tako Prekmurci, kot trije člani NT centra so v 1. krogu gostovali na Madžarskem in se v domovino vrnili praznih rok. Ekipa NTK Kema Puconci je z rezultatom 0:7 izgubila proti ekipi Penzügyör SportegyesületMadžari so hitro povedli s 4:0, Pucončanom pa ni pomagala niti boljša predstava v zadnjih treh tekmah – vse so izgubili po petih nizih.

V ekipi Slovenija U-21 bo tekom sezone prihajalo do rotacij, tokrat pa so priložnost dobili Ludvik PeršoljaTilen Novak in Darko Jorgić. Tudi naši mladi reprezentanti so morali proti madžarski ekipi CVSE Swietelsky Wewalka Celldömölk priznati premoč z rezultatom 0:7. Najbližje zmagi je bil Peršolja, ki pa je proti Nagyju izgubil z rezultatom 20:18 v odločilnem petem nizu.

V 2. krogu, ki se bo odvil v torek, 24. septembra, bodo Pucončani gostovali v Avstriji proti tamkajšnji U-21 reprezentanci, naši mladi člani pa bodo v Mariboru gostili avstrijsko ekipo UTTC Stockerau.

Komentar k članku “Naši ekipi v 1. krogu Superlige na Madžarskem nemočni”

  1. banjica banjica pravi:

    TUDI PORAZI SO SASTAVNI DEL IGRE,GREMO NAPREJ V NOVE ZMAGE.