SNTL: Tudi v 2. krogu lahko delo za favorite

T.S., 15.10.2017
SNTL, Vse novice

Že po drugem krogu 1. SNTL za moške in ženske ostajajo neporažene le še štiri ekipe, ki imajo največje možnosti za uvrstitev v končnico prvenstva.

Pri moških so to NTK Krka INTK Kema INTK Inter Diskont I in ŽNTK Maribor. Aktualni državni prvaki iz Novega mesta so tokrat s 5:1 premagali novince med elito iz NTK Savinja Lean Rešitve, medtem ko so podprvaki iz Inter Diskonta še bolj prepričljivo premagali NTD Kajuh-Slovan I z rezultatom 5:0. Igralci Keme so bili s 5:1 boljši od NTK Arrigoni, Mariborčani pa so NTS Mengeš I premagali z rezultatom 5:2.

V preostali tekmi so do prve zmage v sezoni prišli igralci NTK Sobota, ki so bili s 5:0 boljši od NTK Ptuj. Po dveh krogih sta na lestvici najboljših posameznikov z izkupičkom 5:0 na vrhu Mitja Horvat (Inter Diskont) in Matic Slodej (Maribor).

V ženski 1. SNTL je bilo včeraj daleč najbolj vroče v Zalogu, kjer so po 2 urah in pol domačinke iz NTK Vesna premagale NTD Kajuh-Slovan z rezultatom 5:4. Dve zmagi sta prispevali Kristina Pavič Rahotin in Ivana Zera, ki je tudi dobila odločilno tekmo proti Tajdi Šabanov. Za domačinke je eno točko dodala še Špela Trelec.

Na vrhu tabele se z dvema zmagama nahajajo še NTK ArrigoniNTK Muta in NTK Ptuj. Prvič po maju 2014 je včeraj v namiznoteniški ring stopila tudi nekdanja odlična reprezentantka Nina Zupančič, ki je ob zmagi NTK Logatec nad NTK Jesenice 5:0 vknjižila dve zmagi.

SNTL 2017/18
Uradna stran tekmovanja
1. SNTL (m)
2. SNTL (m)
3. SNTL (m)
1. SNTL (ž)