Korošice v sobotnem derbiju lovijo 5. naslov državnih prvakinj

T.S., 20.03.2013
SNTL, Vse novice

V soboto bo na vrsti 16. krog 1. SNTL za moške in ženske. Najbolj zanimivo bo v Ravnah na Koroškem, kjer  bi si aktualne državne prvakinje pred domačimi gledalci že dva kroga pred koncem lahko zagotovile še 5. ligaško zvezdico.

Kasabova in Fajmutova ob dobrem podmladku recept za uspeh

Po 15. krogih oziroma 13. odigranih tekmah je ekipa aktualnih državnih prvakinj NTK Interdiskont Ravne še neporažena in je v dosedanjem poteku ligaške sezone izgubila vsega 10 posamičnih tekem. Korošice do uspehov v zadnjih letih vodita Bolgarka Asya Kasabova in Manca Fajmut, ki sta letos obe še neporaženi. Odlično ekipo iz Raven na Koroškem dopolnjujejo še Katja Šapek in obetavni dvojčici Zala in Nika Veronik, ki sta v letošnji sezoni na tekmovanjih pod okriljem NTZS zabeležili že kopico lepih rezultatov.

Poraz ekipe NTK Logatec v preteklem krogu proti Goričankam že pomeni, da bi morebitna sobotna zmaga v dvoboju proti NTK Iskra Letrika Korošicam že prinesla 5. naslov državnih prvakinj.

Vsi, ki bi radi morda že odločilno tekmo v boju za naslov pospremili v živo, ste v soboto, 23. marca ob 17h, vabljeni v namiznoteniško dvorano kluba NTK Fužinar.

Vabljeni v soboto, 23 marca ob 17h.

Vabljeni v soboto, 23 marca ob 17h.