Igralci Fužinarja uspešno začeli misijo proti ligaškemu vrhu

T.S., 29.03.2014
SNTL, Vse novice

Sobota, 29. marca 2014, je datum, ki predstavlja zaključek Slovenske namiznoteniške lige. V letošnji sezoni sta izjema le elitni diviziji, kjer bo po koncu rednega dela sledila še dobrodošla končnica prvenstva, ki bo določila letošnja ekipna državna prvaka.

Potem ko so dekleta v 2. SNTL letošnjo sezono zaključila že pred tremi tedni, so jim danes sledili še igralci v 3. SNTL za moške. Po pričakovanju so končno 1. mesto osvojili igralci novonastale ekipe NTK Fužinar Interdiskont (12:0), ki si seveda želijo po poteh svoje izjemno uspešne ženske ekipe, ki bo letos lovila še svoj 6. zaporedni naslov državnih prvakinj.

Darko JamšekOžbej PoročnikAndrej Bač in Miha Jamšek so danes sezono sklenili z zmagama nad NTK Kema III s 5:1 in NTK Žogica s 5:0 ter tako na 12 tekmah zabeležili prav toliko zmag.

Na drugem mestu je končala ekipa NTK Logatec (10:2), kjer je pričakovano blestel Deni Kožul, ki je bil z 21 zmagami in 0 porazi tudi najboljši igralec lige, v kvalifikacijah za preboj v 2. SNTL pa se bodo Logatčani pomerili z NTK Križe, ki je v eni diviziji višje zasedel predzadnje 9. mesto.

Od 3. do 7. mesta so se zvrstile naslednje ekipe: NTK Kema III (8:4), NTK Vesna (6:6), NTD Kajuh Slovan II (3:9), NTK Royal Beach (3:9) in NTK Žogica (0:12).

Rezultati, lestvice in statistike
3. SNTL moški

3. SNTL m

Končna lestvica 3. SNTL za moške.