Moštvo Bojana Tokića do druge zmage v nemški Bundesligi

O.P., 07.10.2012
Bundesliga, Lige, Vse novice

V četrtem krogu nemške Bundeslige je moštvu Bojana Tokića (Saarbrücken) uspelo priti do zanesljive zmage s 3:0 proti zadnjeuvrščeni ekipi TTC Ruhrstadt Herne. Tokić je tokrat dobil dvoboj brez borbe, saj je njegov nasprotnik Lars Hielscher zaradi poškodbe stegenske mišice dvoboj predal.

TTC Ruhrstadt Herne povsem nemočen proti Saarbrücknu

Gostujoči nasprotniki Saarbrückna, za katere nastopa naš najboljši namiznoteniški igralec Bojan Tokić, so do zmage proti TTC Ruhrstadt Herne prišli pričakovano zelo lahko. Pri gostujoči ekipi zaradi gospodarskih razlogov ni nastopal njihov najboljši igralec Kim Jung Hoon iz Koreje, kar se je tudi pred tekmo že vedelo, in kaj drugega kot zmagoslavje domačinov ni prišlo v poštev. Namesto prvega igralca gostujoče ekipe je nastopil Nikolai Solakov iz Bolgarije.

V prvem dvoboju je Bastian Steger pričakovano premagal Nikolaia Solakova, nato je sledil dvoboj med Joaom Monteirom in Jakubom Kosowskim, ki se je prav tako končal z zmago domačina Monteira. Tretji in tudi zadnji dvoboj je dobil Bojan Tokić brez borbe, saj mu je Lars Hielscher dvoboj zaradi poškodbe stegenske mišice predal.

1. FC Saarbrücken trenutno zaseda 4. mesto na lestvici in se bo v  5. krogu 30. oktobra pomeril z ekipo Werder Bremen, ki se nahaja na sredini lestvice in zaseda trenutno 5. mesto.

1. FC Saarbrücken – TTC Ruhrstadt Herne 3:0

Bastian Steger – Nikolai Solakov 3:0 (11:5, 11:6, 11:5)

Joao Monteiro – Jakub Kosowski 3:0 (11:6, 11:3, 13:11)

Bojan Tokić – Lars Hielscher 3:0 (11:0, 11:0, 11:0)

 

Foto: www.fcs-tischtennis.de