Žibratov TTS Borsum znova poražen!

O.P., 02.12.2012
Bundesliga, Vse novice

TTS Borsum, kjer igra Jan Žibrat, je bil danes poražen proti ekipi TTC Schwalbe Bergneustadt, ki je na domačen terenu slavila z rezultatom 9:4. Žibrat je bil uspešen zgolj v igri dvojic, posamezno pa je izgubil oba odigrana dvoboja.

TTS Schwalbe Bergneustadt premočan za TTS Borsum!

Danes se je TTS Borsum v gosteh pomeril z prvo uvrščenimi na lestvici, in sicer ekipo TTS Schwalbe Bergneustadt. Žibratov TTS Borsum je po odličnem začetku njegove ekipe, ki je mimogrede po odigranih vseh treh dvobojih dvojic in prvega posameznega dvoboja vodila z rezultatom 3:1 v skupnem seštevku, nakar je domača ekipa v naslednjih devetih odigranih dvobojih izgubila zgolj enega in slavila v skupnem seštevku z rezultatom 9:4.

Žibrat uspešen samo v dvojicah!

V igri dvojic je Janu uspelo skupaj z klubskim kolegom Szöcsem premagati domačo dvojico Rosenberd/Würtz z gladkim končnim rezultatom 3:0 v nizih. V svojem prvem posameznem dvoboju je Žibrat moral priznati poraz Benediktu Dudi z končnim rezultatom 0:3 v nizih ter nato prav tako moral priznati poraz v svojem drugem posameznem dvoboju še proti svojemu vrstniku iz Hrvaške Franetu Tomislavu Kojiću z rezultatom 0:3 v nizih.

 

Rezultati 2. Bundeslige Herren Nord
TTC Schwalbe Bergneustadt : TTS Borsum 9:4

Rosenberg/Würtz : Žibrat/Szöcs 0:3 (6:11, 4:11, 6:11)
Benedikt Duda : Jan Žibrat 3:0 (11:6, 11:7, 11:2)
Frane Tomislav Kojić : Jan Žibrat 3:0 (12:10, 14:12, 11:5)

 

 

 

Foto:www.siol.net