Tokić tudi letos v polfinalu Bundeslige

T.S., 09.04.2013
Bundesliga, Vse novice

V nedeljo se je končal redni del nemške namiznoteniške Bundeslige. Tokić je sicer v Düsseldorfu doživel hladen tuš, toda njegov Saarbrücken se je kljub temu uspel prebiti v končnico državnega prvenstva. V polfinalu se bo Tokić udaril s prijatelji iz Ochsenhausena.

V nedeljo se je z derbijem med domačo Borussio Düsseldorf in Tokićevim 1. FC Saarbrücknom končal redni del Bundeslige. Rekordni državni prvaki iz nemške ‘namiznoteniške prestolnice’ so slavili s 3:1, kljub temu pa sta se obe ekipi uspeli uvrstiti v playoff.

Bojan Tokić je v nedeljo odigral eno izmed slabših letošnjih partij in je z 0:3 moral priznati premoč Ricardu Waltherju, edino točko za igralce iz Posarja pa je prispeval Cedric Nyutinck, ki je premagal poškodovanega Tima Bolla. Nemec si je na ogrevanju pred tekmo poškodoval prsno mišico. Kako huda je poškodba, še ni znano, vsekakor pa bodo pri vodstvu kluba iz Düsseldorfa lahko veseli, če se bo Boll vrnil za prvo polfinalno tekmo Bundeslige, ki bo odigrana 21. aprila.

Tokićev Saarbrücken se bo v prvem polfinalu srečal s prvouvrščeno ekipo rednega dela TTF Liebherr Ochsenahusen, Borussia pa se bo udarila z Werderjem iz Bremna. Povratna tekma bo na sporedu tik pred začetkom Svetovnega prvenstva in sicer 5. maja.