Saarbrücken v 1/4 finalu Pokala ponovno z Düsseldorfom

T.S., 02.10.2012
Bundesliga, Vse novice

Včeraj je bil opravljen žreb za finalni turnir nemškega pokalnega tekmovanja, ki bo konec decembra potekalo v Stuttgartu. V reprizi lanskoletnega četrtfinala se bosta ponovno udarila Tokićev Saarbrücken in nemški gigant Borussia Düsseldorf. Naslov iz lanskega leta brani Saarbrücken.

Porsche Arena gostiteljica finalnega dela pokalnega tekmovanja

29. in 30. decembra 2012, bo v Porsche Areni v Stuttgartu odigran finalni turnir najboljše osmerice nemškega pokala v sezoni 2012/2013. V lanski izvedbi tekmovanja je slavila ekipa 1. FC Saarbrücken, ki je po vrsti premagala ekipe Borussia Düsseldorf (3:1), SV Werder Bremen (3:2) in SV Plüderhausen (3:1). Lani je Bojan Tokić na finalnem turnirju odigral štiri tekme in kar trikrat zmagal. V četrtfinalu je proti Borussii, ki je nastopila brez Tima Bolla prispeval dve zmagi, v 4. tekmi je celo s 3:0 ugnal Patricka Bauma, v finalu pa je na 3. poziciji prispeval pomembno zmago, katero je v 4. tekmi unovčil Bastian Steger in tako ekipo iz Saarbrückna popeljal do pokalnega naslova.

Kako se bo razpletlo tokrat?

Tudi letos je žreb določil, da se bo Tokićeva ekipa v četrtfinalu pomerila z ekipo iz Düsseldorfa. Dvoboj bo na sporedu 29. decembra. V primeru zmage pa bi Saarbrücken nato naslednji dan odigral še polfinale in finale.

Žreb nemškega pokala 2012/2013:

četrtfinale, 29.12.2012 ob 15h
SV Union Velbert – SV Plüderhausen
TTC matec Frickenhausen – SV Werder Bremen
TTC Ruhrtstadt Herne – TTC RhönSprudel Fulda-Maberzell
1. FC Saarbrücken TT – Borussia Düsseldorf