Tokić tudi v Katarju izpadel v 1. krogu

T.S., 22.02.2013
Vse novice, World Tour

Arabski dvojček za Bojana Tokića ni bil uspešen. Po porazu v 1. krogu World Tourja v Kuvajtu, je danes izgubil še dvoboj 1. kroga turnirja v katarski Dohi. Od njega je bil boljši Egipčan Omar Assar.

Danes so se na turnirju serije World Tour v Katarju začeli izločilni boji v konkurenci posameznikov, kjer je nastopal tudi naš najboljši namiznotenisač Bojan Tokić. Goričan je na Arabskem polotoku zagotov računal na boljši izplen, toda tudi v Dohi mu ni uspelo preskočiti prve ovire. Izločil ga je kvalifikant Omar Assar iz Egipta, ki je Tokića premagal z rezultatom 4:2 (13:11, 7:11, 11:9, 6:11, 11:7, 11:5). Igralca sta si sicer razdelila prve štiri nize, kasneje pa se je Egipčanu uspelo odlepiti in zadnja dva niza je dobil na 7. in 5. točki.

Tokić se tako v pregrešno bogatih državicah ni pretirano izkazal, sedaj pa ga znova čakajo klubske obveznosti ter priprave pred 12. marcem, ko se bo slovenska izbrana vrsta v Novi Gorici za 1. mesto v kvalifikacijski skupini ze ekipno EP, pomerila s Poljsko.

Bojan se je v Katarju mudil tudi pri nogometnemu zbiratelju.

Bojan se je v Katarju mudil tudi pri nogometnemu zbiratelju.

O končnih odločitvah na izjemno dobro obiskanem turnirju v Katarju boste na naši spletni strani obveščeni v nedeljo, ko se bo turnir zaključil.