Napovej in zadeni – nagradna igra

T.S., 16.10.2012
Evropska prvenstva, Vse novice

Ekipa spletnega portala ntsvet.com je za čas Evropskega prvenstva v Herningu med 17. in 21. oktobrom pripravila nagradno igro Napovej in zadeni, v kateri boste uporabniki napovedali rezultate vseh dvobojev finalnega dela pri moških posameznikih. Oddaja napovedi bo mogoča med 18. oktobrom predvidoma ob 20h (oz. ko bo znan celoten žreb) in 19. oktobrom do 12:30, ko se bo začel 1. krog tekmovanja.

Ne zamudite priložnosti za lepe nagrade!

S pomočjo spletne trgovine Sonček, ki je zagotovila privlačne nagrade, boste lahko v četrtek, 18. oktobra, okoli 19h rešili nagradno igro Napovej in zadeni. Za sodelovanje v nagradni igri se morate registrirati na naš portal.

Ne zamudite!
Zaradi karakteristike nagradne igre boste lahko vaše napovedi oddali zgolj v času med 18. oktobrom ob 20h (oz. po objavi žreba) in 19. oktobrom ob 12:30.

Vaša naloga bo, da napoveste celotno tabelo finalnega dela v konkurenci moški posamezno. Vsaka vaša pravilna napoved bo točkovno ovrednotena, zmagal pa bo uporabnik, ki bo zbral največ točk. Nagrado bosta prejela najboljša dva napovedovalca. Tekom tekmovanja boste lahko spremljali vašo uvrstitev na podstrani Lestvica, kjer bodo lestvice zgenerirane, ko se konča 1. krog tekmovanja in bomo vnesli prve rezultate.

V tem trenutku lahko vidite tabelo, ki pa še ni popolna, saj so na njej postavljeni zgolj nosilci tekmovanja, ki še čakajo na svoje nasprotnike v 1. krogu.

Srečno!