namizni tenisNamizni tenisNAMIZNI TENISpingpong pinkponk ping pong pink ponk

loparji.si na ntsvet.com

Avgust 2014

ODLIČNI LESENI DELI ADIDAS, S PRAVIMI OBLOGAMI OMOGOČAJO ODLIČNO IGRANJE V NOVI SEZONI

Adidas majica Adizero tee bela-modra

Adidas majica Adizero tee je ena od majčk iz kolekcije Adizero, ki daje neverjeten občutek lahkotnosti. Climacool material odvaja vlago z vašega telesa in poskrbi za suh, udoben in prijeten občutek pri igri.

Več…

Adidas majica Barricade Semi-Fit

Adidas majica Barricade Semi-Fit je telirana in narejena iz visoko tehnoloških materialov. Na delih kjer se med igro najbolj potite je všita mrežica za dodatno hlajenje. ClimaCool® tehnologija pomeni, da material aktivno odvaja toploto in vlago iz telesa, tridimenzionalna tkanina pa omogoča zraku, da kroži tik ob telesu.

Več…

Adidas majica Cool Logo

Majica Cool logo je resnično cool izbira za igro ali prosti čas. Lep in pisan napis poživi preprosto črno majico. Narejena je iz CLIMALITE® bombaža(70%), ki je zračen in lahek, pot pa odvaja navzven in tako poskrbi, da ostanete suhi med igro. Primerna za vse športe.

Več…

Adidas hlačke RSP Bermuda

Lahkotne Adidas hlačke RSP Bermuda so narejene iz ClimaLite materiala, ki je lahek in zračen, ter odvaja vlago. Tako koža športnika v toplih razmerah ostaja prijetno hladna in suha. Hlačke imajo dva stranska žepa, vrvico v pasu za nastavitev širine, med nogami pa za dodatno zračenje všito mrežico.

Več…

Nike moška majica Rally Sphere Stripe polo

Nike moška majica Rally Sphere Stripe polo je primerna za prosti čas kot tudi za vse športne aktivnosti. Majica ima klasičen dizajn, polo ovratnik na tri gumbe in na sprednjem prsnem delu Nike-jev logotip. Dri-FIT material poskrbi za odvajanje vlage in udobje. Material je iz 3D vlaken, zato se ob potenju majica na vas ne bo lepila.

Več…

Nike majica Rafa Icon

Udobna in mehka Nike majica Rafa Icon je super izbira tako za trening kot prosti čas. Tisti pravi pečat pa da majici legendarni Rafa logo na prednji strani in na rokavu. Majica je iz 100% bombaža.

Več…

Nike hlačke Power 9" Woven shorts modre

Udobne, elastične in zračne hlačke Nike hlačke Power 9" Woven shorts so primerne za treninge in tekme. Hlačke imajo elastičen pas z vrvico in stranske žepe. Dri-FIT material odvaja vlago z vašega telesa navzven in s tem poskrbi za suhost in udobje skozi celotno igro.

Več…

Nike tunika Maria Day Tunic

Zadnji trend s teniških igrišč predstavlja stil Marie Sharapove. In del tega lahko dobite z Nike tuniko Maria Day Tunic. Komplet tunike in kompresijskih hlačk je izdelan iz Dri-Fit materiala, ki vpija pot z vašega telesa in se hitro suši, tako da boste ostale suhe skozi celotno igro.

Več…

ODLIČNE MIZE ZA DRUŽINSKO IGHRANJE IN TEKMOVANJE

Nike nogavice Dri-Fit Fly Crew

Mehke nogavice Nike Dri-Fit Fly Crew so narejene iz Dri-fit materiala, ki z noge vpija vlago in poskrbi za suh in udoben korak. Za večje prileganje nogi, je na nogavicah označena leva in desna stran. Nogavice so visoke, rahlo ojačane na peti in prstih, na delu loka podplata deluje nogavica kompresijsko. V pakiranju je so trije pari unisex nogavic.

Več…

Nike nogavice Waffle Quarter

Nike nogavice Waffle Quarter so udobne in mehke, kot bi hodili po oblaku. Nogavice so dodatno ojačane na delih, kjer je pritisk največji, prav tako na delu loka podplata, kjer deluje nogavica kompresijsko. V pakiranju je en par unisex nogavic.

Več…

Nike nogavice Waffle Quarter črne

Nike nogavice Waffle Quarter so udobne in mehke, kot bi hodili po oblaku. Nogavice so dodatno ojačane na delih, kjer je pritisk največji, prav tako na delu loka podplata, kjer deluje nogavica kompresijsko. V pakiranju je en par unisex nogavic.

Več…

Nike nogavice lady 3 pack

Nike kratke nogavičke so mehke in udobne in zaradi nizkega izreza v čevlju skoraj nevidne.

Več…

Nike nogavice Lightweight Logo

Nike kratke nogavičke Lightweight Logo so mehke in udobne in zaradi nizkega izreza v čevlju skoraj nevidne. V predelu loka delujejo rahlo kompresijsko.

Več…

Nike fantovske nogavice Graphic 2

Nike nogavice Graphic 1 so izredno udobne in mehke, narejene za nežne otroške noge. Nogavice so dodatno ojačane na delih, kjer je pritisk največji, prav tako na delu loka podplata, kjer deluje nogavica kompresijsko. V pakiranju so trije pari zelo nizkih nogavic.

Več…

STRUNA JE NASTALA NA ŽELJO ATP IGRALCEV. OHRANJA UDOBJE IN MOČ MULTIFILAMENTOV, TER KONTROLO POLIESTRSKIH STRUN.

Tenis lopar Wilson Blade Lite 101

Najlažji lopar iz serije Blade. Tudi lopar Wilson Blade Lite 101 je posodobljena verzija BLX-a, z novim dizajnom v črni barvi. Nižja teža nudi boljšo manevrirnost, omogoča hitrejši zamah, bolj odprta mreža pa omogoča večji dostop do spin udarcev. Lopar je odličen izbor za igro dvojic, zelo dobro pa se izkaže tudi pri igri posamezno. Še posebej zanimiv je za dekleta in mlajše igralce pri prehodu iz otroškega na odrasli lopar.

Več…

Tenis lopar Wilson Steam 99LS

Tenis lopar Wilson Steam 99LS bo navdušil rekreativne igralce in mlajše tekmovalce, ki si želijo extremen spin ter lažji lopar. Zaradi nove tehnologije spin effect, ki uporabi izredno odprto razporeditev strun 16 x 15, se glavna struna premakne povsem iz pozicije, nato pa se vrne nazaj z veliko silo in maksimalno zarotira žogico. Rezultat je večji spin, ker pa žogica pade pod bolj ostrim kotom, se odbije tudi višje in dlje iz igrišča, kar pomeni da nasprotnika potisnete daleč za zadnjo črto.

Več…

Squash lopar Tecnifibre Suprem NG130

Tecnifibre Suprem NG 130 se od predhodnika razlikuje predvsem po novem dizajnu in novem osnovnem gripu. Še vedno nudi maksimalno kontrolo zaradi uporabe Ellipsis shaft tehnologije V primerjavi z standardnim okvirjem, ta nudi 40% večjo stabilnost in 80% večjo togost.

Več…

">

Badminton lopar Victor Brave Sword LYD

Lopar Victor Brave Sword LYD, je razvit v sodelovanju z aktualnim olimpijskim prvakom v mešanih dvojicah Lee Yong Dae. Ponuja eksplozivno moč, hkrati pa zaradi svoje oblike zmanjša upor zraka, tako da je izredno hitrer in zelo manevriren. Inner wave tehnologija v notranjosti dodatno vpliva na stabilnost, odmakne strune in tako poveča idealno mesto zadetja (sweet spot) ter zmanjša vibracije.

Več…

Speedminton set S80 Gecko označbe

Komplet Speedminton set S80 je izdelan iz kvalitetnega aluminija, dizajn pa je rumeno zelene barve, kar poskrbi za dodatno pozornost. Strune so fluorescentne, zato so ti loparji najbolj primerni za igranje Blackmintona. Poleg tega lahko ob nakupu kompleta ceneje kupite še dva dodatka.

Več…

Komplet za namizni tenis Donic-Schildkrot Top Teams 700

V kompletu prejmete boljši rekreativni namizno teniški lopar Donic Schildkrot Top Teams 700, ovitek Salo v črni barvi in žogice 3 star Super.

Več…

Preskoči na orodno vrstico